Vacanţa la mare: multe fiţe şi grătare

Ultima actualizare:

    Vama Veche: tineri odihnindu-se după o noapte albăFoto: O.I.
Vama Veche: tineri odihnindu-se după o noapte albăFoto: O.I.

Petreceri pe cinste! Minivacanţa de 1 Mai a fost sărbătorită, la malul Mării Neagre, în stil diferit. Unii au încins grătarele pe iarba verde şi au aşteptat răsăritul pe plajă. Alţii au preferat să se delecteze cu şampanie de mii de euro în cluburile de fiţe.

Mamaia şi Vama Veche au fost, ca în fiecare an, polii distracţiei de 1 Mai la mare. De altfel, sunt singurele staţiuni care se umplu de turişti, într-o avanpremieră a sezonului estival care va debuta peste o lună.

Mamaia nu era încă pregătită să-şi primească turiştii, dar aceştia au luat cu asalt nisipul, aleile şi cele câteva terase deschise. Noaptea, petrecrea s-a mutat în nordul staţiunii, acolo unde sunt cluburile de fiţe, scrie adevarul.ro. Până la lăsarea serii, staţiunea a fost luată în primire de cei ce sărbătoresc “muncitoreşte” 1 Mai. Spaţiul verde de pe malul Lacului Siutghiol s-a umplut de grătare. În centrul staţiunii, oamenii se plimbau pe aleile pline cu nisipul adus de vântul puternic şi luau câte o gustare la terasele deschise. Cei mai curajoşi şi-au etalat pe plajă costumele de baie, deşi litoralul s-a aflat sub cod galben de furtună. Administratorii cluburilor de fiţe din centrul staţiunii nu s-au grăbit să le deschidă. Spre exemplu, Bellagio are încă uşile ferecate. Vegetaţia a crescut în voie pe treptele de la intrare, iar sub covorul roşu, pe care anul trecut au păşit domnişoare şi domni eleganţi, se ascund scândurile putrezite de furtunile de peste iarnă.  

Grătarele au sfârâit pe malul Lacului Siutghiol
Grătarele au sfârâit pe malul Lacului Siutghiol

În Mamaia Nord, toate aleile care duc la cluburile de fiţe sunt pline de autoturisme cu numere de înmatriculare din toată ţara. Cap de afiş a fost, şi în acest an, Festivalul Sunwaves, pe plaja Crazy Beach din Mamaia Nord. Mii de turişti români şi străini s-au distrat ascultând muzica electronică. Tot la Mamaia Nord, „Festival du Bonheur - pour les gourmands“ le-a oferit celor prezenţi o varietate de preparate din toate bucătăriile internaţionale.

Atmosferă electrizantă în cluburi
Atmosferă electrizantă în cluburi

Şi în această minivacanţă, Vama Veche a rămas cel mai dorit loc de distracţie pentru tineri. Satul boem şi-a întâmpinat primii turişti cu multă voie-bună. Petrecerile au început înainte de 1 Mai şi vor ţine până la sfârşitul săptămânii.  Pe nisipul de la Molotov, din Vama Veche, Groove & Portocale au asigurat distracţia non-stop până azi-dimineaţă, cu Tode, Fictiv, Greenhouse, Marinov, Primărie, Core, Metafore, Dodo, Nori şi Alex Guran.

Tot maraton este la Amphora Vama Veche, unde începând de vineri, 26 aprilie, şi până duminică, 5 mai, tinerii vor asista la nouă răsărituri de soare, cu DJ Adam, Kicki, Old’s Kool şi Mika. La „Papa la Şoni“, marţi au fost Ţapinarii, iar de 1 Mai a cântat Bosquito.

Oana a venit pentru prima dată în Vamă alături de colegele de facultate. „Totul e frumos. De la plajă la baruri, de la terase la concerte. Îmi pare rău că am adormit azi-noapte, dar vreau să nu mai ratez următorul răsărit de soare“, promite tânăra.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Marea Neagra dupa furtuna sursa foto A I  2 jpeg
nasa china spatiu jpg
image png
italian masini bucuresti jpg
foto1 viol jpg
nasa foto pexels
maxresdefault jpg
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net