Veste bombă din pușcărie despre Cristi Borcea

Ultima actualizare:

    Cristi Borcea a întreținut relații intime doar atunci când a fost lăsat în libertate
Cristi Borcea a întreținut relații intime doar atunci când a fost lăsat în libertate

N-a făcut sex în pușcărie nici cu nevasta. Asta este informația pe care reporterii Click! au primit-o din partea unor surse din cadrul Penitenciarului Poarta Albă, acolo unde Cristi Borcea a stat închis aproape doi ani.

Cristi Borcea s-a ținut departe de camera intimă cât a stat la Penitenciarul Poarta Albă. În cei peste doi ani de când se află după gratii, acesta nu a dorit să facă sex oficial.

N-a dorit să facă sex cu nevasta în penitenciar

Surse din cadrul închisorii au dezvăluit pentru Click! faptul că Borcea nu a solicitat niciodată să aibă acces la camera intimă, acolo unde ar fi putut petrece clipe fierbinți doar în companiei Alinei Vidican.

”În camera intimă nu putea avea acces decât cu soția, însă, nu a dorit să beneficieze de ea. Asta v-o spun sigur. Plus de asta, legea i-ar fi permis să întrețină raporturi intime doar o dată la trei luni, pe bază de cerere, și doar dacă îndeplinea niște condiții.Trebuia să aibă un comportament exemplar, să lucreze în pnitenciar și să participe la activitățile culturale”, ne-a precizat unul dintre angajații pentineciarului din județul Constanța.

Soția și amanta, lăsate gravide în permisii

Asta însemană cu Alina Vidican a rămas însărcinată cu Gloria, fetița lor de doar cinci luni, într-una dintre permisiile primite de soțul său și au conceput-o în patul matrimonial. Iar pe Valentina Pelinel a lăsat-o gravidă tot atunci când a ”respirat aerul libertății”.

Gurile rele spun că totul s-ar fi produs în cele cinci zile, din octombrie 2015, când fostul finanțator de la Dinamo a fost lăsat să plece acasă pentru a fi prezent la botezul Gloriei.

Anchetă demarată de Administrația Penitenciarelor

Tocmai de aceea, Administrația Penitenciarelor a început o achetă ca să vadă dacă Crist Borcea a încălcat condițiile prevăzute de lege și nu a respectat traseul stabilit dinainte.

Dacă se dovedește că afaceristul și-a făcut de cap și a umblat și în alte locuri decât cele anunțate, penitenciar-casă-restaurant și retur, cât timp va sta după gratii nu va mai avea voie să primească permisie.

N-are liber la sex în Arestul Central

Din  noiembrie 2015, Borcea se află în Arestul Central al Capitalei într-un nou dosar. El a fost acuzat alături de fraţii Becali că i-au dat mită judecătoarei, care i-a achitat în Dosarul ”Transferurilor”.

Aici chiar că nu se mai poate apropia fizic de soția lui, pentru că arestul de tranzit nu este prevăzut cu o cameră specială unde cei închiși să poată face sex.

În plus, Borcea are probleme cu inima, astfel că orice efort este pus sub semnul întrebării de medici.

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net