VIDEO Avocat bătut de interlopi

image

Un avocat din Craiova a ajuns la spital după ce, susţine el, a fost bătut de fratele unui fost poliţist. Avocatul reprezenta o tânără care urma să depună plângere împotriva celor doi fraţi pentru trafic de persoane. Incidentul a vut loc chiar în faţa cabinetului avocatului, iar acum acesta va depune plângere şi pentru agresiune.

Avocatul Eugen Ruican se afla în faţa cabinetului său, împreună cu o clientă cercetată într-un dosar de trafic de persoane, în momentul în care a fost agresat. Ruican susţine că fratele poliţistului l-a aşteptat şi apoi l-a lovit cu putere în piciorul la care are o infirmitate, în urma unui accident rutier.

Avocatul îl ştia pe cel incriminat de clientă, pe Dan Ilina, fost poliţist la Secţia 3 Craiova, pe care-l şi apărase în trecut, într-un caz de ultraj.

Avocatul şi fostul poliţist chiar au vorbit la telefon despre cazul femeii, iar cel ce nu demult a fost om al legii l-a sfătuit pe avocat să îşi înşele clienta.

Avocatul nu a urmat indicaţiile fostului poliţist, ci şi-a sfătuit clienta să depună plângere împotriva celor doi. Imediat după ce a făcut acest lucru, avocatul a fost agresat şi crede că femeia le-ar fi spus poliţistului şi fratelui său că va face plângere.

Avocatul a ajuns la Spitalul de Urgenţă cu dureri cumplite la picior, iar oamenii legii au început o anchetă în acest caz.

Dan Ilina a fost poliţist până în anul 2016 când şi-a dat demisia. Tot el, în anul 2010, şi-a abandonat uniforma timp de 3 luni pentru a face bani în străinătate, la cules de căpşuni. Avocatul bătut susţine că va depune plângeri împotriva fostului poliţist şi a fratelui său atât la Crima Organizată, cât şi la DIICOT.

mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
shutterstock 165207755B jpg
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
Culita Sterp masina accident (1)B jpg
adrian romcescu mp4 thumbnail png
foto1 la sfinxB jpg
cabral dominicana jpg
Răzvan Burleanu în Qatar FOTO Twitter
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
image
image
image
image
foto1 la sfinxB jpg
shutterstock 165207755B jpg
minivacanta 1 decembrie jpg
foto 1 bec economic jpg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO