VIDEO Călin Popescu Tăriceanu și-a ieșit din minți! Ce-a făcut după discursul lui Iohannis

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Imediat după ce Klaus Iohannis și-a încheiat discursul, acesta s-a salutat la plecare cu Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, și președintele Senatului Călin cu Popescu Tăriceanu, schimbând totodată și câteva cuvinte. Atmosfera dintre cei trei era una extrem de tensionată.

După ce Iohannis a părăsit sala, Tăriceanu l-a invitat pe vice-președintele Camerei Deputaților Gabriel Vlase să conducă lucrările pentru buget, dar numai după o scurtă pauză. Imediat după suspendarea lucrărilor, Tăriceanu s-a întreținut câteva minute cu Liviu Dragnea. Apoi, a avut o scurtă discuție telefonică, însă șeful Senatului era vizibil nervos. Făcea gesturi largi și vorbea pe un ton ridicat. La finalul convorbirii, a izbit cu palma de prezidiu, asta în timp ce Liviu Dragnea încerca să îl tempereze deoarece presa încă se afla în sală. 

La ieșirea din sală, Tăriceanu s-a oprit în fața jurnaliștilor și a criticat discursul președintelui Iohannis. "Nu pot să nu remarc - stau şi mă întreb - ce era în capul preşedintelui când vorbea de oameni integri la conducerea statului? În momentul în care tu însuţi eşti condamnat pentru modul în care ai obţinut nişte case, ai o problemă că nu ai restituit cei 300.000 de lei statului, pe care i-ai încasat necuvenit, nu se ştie care ţi-ai plătit impăozitele pentru meditaţii, poţi să vii şi să dai lecţii Parlamentului sau altora? Mi se pare foarte, foarte nepotrivit. Cred că funcţia de preşedinte presupune o anumită experienţă politică, o anumită pregătire pe care, în mod evident, pare să nu o aibă", a declararat Călin Popescu Tăriceanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
STUDENTI jpg
image
image
image
image
image
image
Romania peisaj munti dealuri foto shutterstock jpg
blogger italian facebook jpg
cheddar branza jpg
Familia Regala la trooping the colour, Printesa Anne, Printesa Kate, Printul William, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie, Printul Edward, Printul George, Printul Louis, Printesa Charlotte   profimedia 0784047573 jpg
WhatsApp Image 2024 04 14 at 14 18 27 jpeg
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
62417786 jpg
alcool pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net