VIDEO Călin Popescu Tăriceanu și-a ieșit din minți! Ce-a făcut după discursul lui Iohannis

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Imediat după ce Klaus Iohannis și-a încheiat discursul, acesta s-a salutat la plecare cu Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților, și președintele Senatului Călin cu Popescu Tăriceanu, schimbând totodată și câteva cuvinte. Atmosfera dintre cei trei era una extrem de tensionată.

După ce Iohannis a părăsit sala, Tăriceanu l-a invitat pe vice-președintele Camerei Deputaților Gabriel Vlase să conducă lucrările pentru buget, dar numai după o scurtă pauză. Imediat după suspendarea lucrărilor, Tăriceanu s-a întreținut câteva minute cu Liviu Dragnea. Apoi, a avut o scurtă discuție telefonică, însă șeful Senatului era vizibil nervos. Făcea gesturi largi și vorbea pe un ton ridicat. La finalul convorbirii, a izbit cu palma de prezidiu, asta în timp ce Liviu Dragnea încerca să îl tempereze deoarece presa încă se afla în sală. 

La ieșirea din sală, Tăriceanu s-a oprit în fața jurnaliștilor și a criticat discursul președintelui Iohannis. "Nu pot să nu remarc - stau şi mă întreb - ce era în capul preşedintelui când vorbea de oameni integri la conducerea statului? În momentul în care tu însuţi eşti condamnat pentru modul în care ai obţinut nişte case, ai o problemă că nu ai restituit cei 300.000 de lei statului, pe care i-ai încasat necuvenit, nu se ştie care ţi-ai plătit impăozitele pentru meditaţii, poţi să vii şi să dai lecţii Parlamentului sau altora? Mi se pare foarte, foarte nepotrivit. Cred că funcţia de preşedinte presupune o anumită experienţă politică, o anumită pregătire pe care, în mod evident, pare să nu o aibă", a declararat Călin Popescu Tăriceanu.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net