VIDEO Jaf la o bancă din Brăila. Un bărbat a furat câteva mii de euro

Ultima actualizare:

    Foto: Captură Video
Foto: Captură Video

O sucursală bancară din Brăila fost ținta unui atac, miercuri, 13 octombrie. O angajată a băncii a sesizat prin apel la 112 că o persoană necunoscută a furat o sumă de bani, după care a fugit. Întregul moment al jafului a fost surprins de camere de supraveghere din bancă.

Potrivit presei locale, care citează surse din rândul anchetatorilor, suma furată s-ar ridica la câteva mii de euro. În imaginile publicate de site-ul DeBrăila.ro se vede cum un bărbat care poartă un hanorac cu glugă, mască chirurgicală și mănuși intra în sucursală și se îndreptă spre un birou, îi întinde angajatei un bilet, apoi face semn către sertarul cu bani.

Speriată, femeia a făcut ce i s-a spus și a deschis sertarul de lângă ea, apoi a fugit, iar bărbatul a început să-l golească. După ce a luat bani din sertar, acesta a fugit din bancă.

Suspectul este acum căutat de poliție. De asemenea, reprezentanţii IPJ Brăila au deschis o anchetă.„Astăzi, în jurul orei 14,05, o angajată a unei sucursale bancare de pe raza municipiului a sesizat prin apel 112 faptul că o persoană necunoscută ar fi sustras din incinta sucursalei o sumă de bani, după care ar fi fugit. În acest moment, poliţiştii împreună cu jandarmii brăileni efectuează activităţi de verificare şi căutare pentru localizarea şi depistarea persoanei în cauză", se arată într-un comunicat al IPJ Brăila.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
Ioana Ancuţa Popoviciu judecatoare accident 2 Mai jpeg
Hotelul de Gheata Balea Lac jpeg
seva mesteacan
profit record banci jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net