VIDEO Poliţist local din Constanţa, doborât de alcool, la locul de muncă

20 septembrie 2019
image
Poliţistul se afla într-o stare avansată de ebrietate

Un poli┼úist local dintr-o comun─â din Constan┼úa, aflat ├«n uniform─â, a fost filmat ├«n stare de ebrietate ├«n raza municipiului Constan┼úa. Potrivit primelor informa┼úii el nu se afla ├«n timpul programului, cu toate c─â era echipat ├«n uniforma specifric─â. Gestul s─âu va fi analizat de c─âtre comisia de disciplin─â care va stabili ┼či ce sanc┼úiune va primi omul legii tulburat de b─âuturile bahice.

Un b─ârbat aflat ├«ntr-o uniform─â pe care scria Poli┼úia Local─â a fost filmat, joi, ├«n zona G─ârii din Constan┼úa, ├«n timp ce se afla ├«n stare de ebrietate, imaginile fiind postate pe o pagin─â de socializare ┼či devenind virale. ├Än imagini se poate observa cu poli┼úistul se deplaseaz─â cu dificultate, se clatin─â, iar, ├«ntr-un final, accept─â c─â nu are echilibrul necesar ┼či se asaz─â dezd─ân─âjduit pe pragul aflat la intrarea unei cl─âdiri. Potrivit news.ro, b─ârbatul ame┼úit de aburii alcoolului este poli┼úist ├«n comuna Cobadin. 

Poliţistul purta uniformă atunci când se afla în stare avansată de ebrietate 

Informaţia potrivit căreia individul bine afumat este poliţist vine chiar din partea primarului localităţii Cobadin. Edilul a confirmat postul pe care îl deţine protagonistul filmului, dar a subliniat că el se afla în timpul liber atunci când a consumat mai mult alcool decât a putut procesa organismul său.

Conform primarului, poli┼úistul cu pricina este angajat al Poli┼úiei locale din Cobadin de trei luni ┼či nu a creat niciodat─â probleme, comport├óndu-se exemplar la locul de munc─â. Cu toate acestea, comisia de disciplin─â va hot─âr├« care va fi sanc┼úiunea pe care o va primi ├«ntruc├ót purta uniform─â atunci c├ónd se afla ├«n stare avansat─â de ebrietate.

kate profimedia 0692807495 jpg
2vancea botez jpg
loredana chivu jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
1alexandra stan mihai morar png
bianca dragusanu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
femeie care numara bani jpeg
calendar ortodox 2021 22 mai sfantul mucenic vasilisc png
variola
1 olena zelenska prima doamna a ucrainei jpg sotia lui volodimir zelenski razboi in ucraina copii 6 jpg jpeg
ambulanta
regina elisabeta (2) jpg