Vino la Salonul Auto ca să vezi maşina lui Al Capone! FOTO EXCLUSIV

Ultima actualizare:

    La Salonul Auto Moto, poţi vedea maşina lui Al CaponeFoto: Roberto Sălceanu
La Salonul Auto Moto, poţi vedea maşina lui Al CaponeFoto: Roberto Sălceanu

Veşti bune pentru iubitorii de maşini! Cele mai frumoase bijuterii pe patru roţi şi-au dat întâlnire zilele acestea la Bucureşti, în piaţa Constituţiei.

La Salonul Auto Moto, deschis publicului până duminică, pasionaţii de cai putere vor găsi modele noi, unele lansate în premieră la Salonul Auto de la Geneva, dar şi bolizi de epocă, cu poveşti dintre cele mai incitante. De fapt, acestea sunt chiar vedetele expoziţiei din Piaţa Constituţiei.

Varianta Duesenberg Model J Torpedo Berline Convertible expusă în cadrul salonului este unică în lume și accesibilă pentru prima dată publicului din România. Maşină, fabricată în 1930, a fost concepută ca o alternativă americană la prestigioasele mărci europene precum Rolls-Royce sau Mercedes-Benz şi a reuşit să sucească minţile multor celebrităţi.

Printre cei care s-au plimbat la bordul limuzinei este şi cel mai temut gangster american din anii 30, celebrul Al Capone. Vreţi să o vedeţi „live”? E musai să daţi o raită pe la Salonul Auto Moto. Programul este între 10.00 şi 20.00 (astăzi şi mâine), între 10.00 şi 22.00 (sămbătă) şi între 10.00 şi 18.00 (duminică). Preţul unui bilet de intrare este de 15 lei în timpul săptămânii şi 20 de lei în weekend, iar copiii până în 7 ani intră gratuit. 

image
image
image
image
image
image
ryanair foto shutterstock
urs freepik jpg
DJ Lalla Laura Rosca Sursa Facebook LR jpg
1 fobie jpg jpeg
picioare femeie pexels jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (6) jpg
avion wizz air pe aeroportul suceava FOTO 7iasi ro jpeg
image
actualitate.net