Violatorii din Vaslui află azi dacă merg la pușcărie


    Cele șapte bestii riscă să stea după gratii până la 12 ani
Cele șapte bestii riscă să stea după gratii până la 12 ani

Zi decisivă pentru cei șapte violatori din Vaslui. Judecătorii dau azi un prim verdict în cazul lor. Chiar dacă decizia nu este definitivă, ei vor putea fi arestați.

Au batjocorit o fată de 18 ani ani până când a leșinat. Au turnat țuică pe ea și au folosit-o în cele mai josnice moduri.

Azi, cele șapte bestii din Vaslui își vor afla sentința. Magistrații vor anunța, la ora 14.00, dacă vor fi liberi sau vor fi condamnați.

Procurorul cere în cazul lor 12 ani de închisoare și arestarea lor imediată, chiar dacă verdictul judecătorului, recuzat în neumărate rânduri de avocații violatorilor, nu este deocamdată definitiv.

Acest lucru este posibil, având în vedere că nu mai poate fi vorba de prezumția de nevinovăție, cercetarea judecătorească fiind încheiată.

Bestiile și-au stabilit la telefon orgia sexuală

Noul cod penal prevede arestarea inculpaților, chiar dacă sentința nu este definitivă. Pe lângă cei 12 ani de închisoare, procurorul de caz a cerut  și un spor de o treime din cei șapte ani la care pot fi condamnați pentru lipsire de libertate.

Violatorii au fost dați în fapt chiar de un prieten, pe care l-au chemat la orgia sexual. Acesta a refuzat, dar a văzut totul și le-a povestit anchetatorilor cu lux de amãnunte.

De asemenea, băiatul a spus că violul a fost premeditat, pentru că, încă din cursul zilei, Silviu Burada, una dintre bestii, și-a sunat prietenii și i-a invitat la o partidă de sex, spre seară.

catherine zeta jones png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
zodia care consuma alcool jpg
andreea marin
cub rebeca onoriu png
foto1 porcul jardelb jpg
cub theo rose anghel damian png
image
image
image
image
image
image
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin