Vrei să fii vecin cu fetele lui Băsescu? Te costă 15.000 €


    Comuna Dascălu, la conducerea căreia aspiră două femei-primar, a devenit un colţ de rai şi pentru cele două fete ale familiei prezidenţiale, Elena şi Ioana Băsescu
Comuna Dascălu, la conducerea căreia aspiră două femei-primar, a devenit un colţ de rai şi pentru cele două fete ale familiei prezidenţiale, Elena şi Ioana Băsescu

Satul Creaţa, comuna Dascălu, judeţul Ilfov. De ce şi-ar face cineva casă aici? Ei bine, fiindcă o proprietate în acest loc ar putea valora mai mult decât bani. Vecinii de lux vin la pachet cu ofertele de vânzare a terenurilor.

La 25 de kilometri de Bucureşti, pe drumul spre Ştefăneşti, aici e locul în care te poţi refugia de jungla bucureşteană. Comuna Dascălu, la conducerea căreia aspiră două femei-primar, a devenit un colţ de rai şi pentru cele două fete ale familiei prezidenţiale, Elena şi Ioana Băsescu.

Localnicii au simţit şi ei că au primar abia când s-au pricopsit cu vecinele lor de lux, Ioana şi Elena. Atunci au văzut asfaltul pe stradă. Pentru apă curentă şi canalizare mai au de aşteptat, poate, până la alegerile viitoare.

Până atunci, însă, proprietarii de terenuri din zonă încearcă să profite din plin de prezenţa fiicelor preşedintelui Traian Băsescu în satul lor. Unul dintre ei, care deţine un teren de 1.250 de metri pătraţi gard în gard cu vilele fetelor lui Băse, crede că acum are o şansă în plus să scoată un profit bun.

Într-un anunţ postat pe Internet, bărbatul îşi ­descrie proprietatea ca fiind ideală pentru construirea unei case, care beneficiază de asfalt, electricitate, gaze naturale şi este situată „la 50 de metri de Elena şi Ioana Băsescu".

Reporterii Click! l-au contactat pe proprietarul terenului pe motiv că sunt interesaţi să vadă proprie­tatea în vederea cumpărării. „Terenul e întabulat, liber de sarcini şi propice pentru construirea unei case, poate chiar a două imobile. Fetele lui Băsescu au vile la 50 de metri de aici, iar preţul, de 15.000 de euro, e cât se poate de accesibil la condiţiile pe care le oferă", îşi laudă omul nostru terenul. Locul de casă propus de proprietar are ieşire la stradă, acces la reţelele de gaze şi electricitate, un vecin de toată isprava în dreapta şi un teren proprietate privată, fără construcţii, în stânga. Din mijlocul tarlalei se poate zări fără dificultate viloiul cu două etaje al Ioanei Băsescu.

Casa Elenei Băsescu, mai mult lată decât înaltă, o vei putea privi doar de la înălţimea balconului vii­toarei tale case. Dacă îţi face cu ochiul acest teren, ar fi bine să ştii că satul Creaţa nu are reţea de apă potabilă, însă fiecare localnic şi-a săpat fântână în curte.

Canalizarea, ai ghicit deja, e un vis mult prea îndepărtat al locuitorilor din judeţ, însă nu dispera: ai destul loc pentru a săpa o fosă septică.

Casa Elenei Băsescu are curte încăpătoare

Locul de refugiu al mezinei familiei Băsescu nu e impunător, însă impresionează la alte capitole: culoarea ţipătoare aleasă (rozul) şi suprafaţa pe care o ocupă.

Elena Băsescu şi-a ridicat trei corpuri de clădire, poziţionate într-o curte în care încap, cu uşurinţă, 15-20 de maşini de teren. Vineri după-amiază, când reporterii Click! au fost la casele fetelor lui Băsescu, în curtea Elenei nu se afla decât un singur SUV, alb, de fabricaţie germană.

Nici urmă de vreun membru al familiei, nici o mişcare în curte. Doar găinile satului se înfruptau din iarba deasă ce creşte în jurul casei.

Vila Ioanei Băsescu are două etaje

Fiica cea mare a preşedintelui, Ioana Băsescu, a preferat să-şi ridice o casă cu două etaje. Imobilul poate fi uşor recunoscut din orice punct al satului Creaţa, însă e împrejmuit cu un gard din cărămidă, înalt de peste doi metri. Iarba din faţa casei, lăsată să crească în neştire, denotă faptul că Ioana Băsescu petrece puţin timp în locuinţa ei de la ţară, căci de lene nu o poate acuza nimeni. În 2006, pe când era notar public de ţară, Ioana şi-a deschis un birou notarial în comuna Păuneşti, judeţul Vrancea, unde şi-a practicat meseria până în 2008, când şi-a cerut transferul în Capitală.

8 boca arsenie  jpeg
Mihaela Borcea 9 jpg
FotoJet jpg
eticheta alimente jpg
somn shutterstock 398208937 jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
mihai voropchievici jpg
shutterstock carbune
WhatsApp Image 2022 11 27 at 13 59 39 jpeg
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
romania 1894741 1920 jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg