YouTube a blocat contul Senatului din cauza declaraţiilor antivacciniste ale Dianei Şoşoacă


    Senatoarea Diana Șoșoacă a fost sancționată, printre altele, pentru refuzul de a purta mască de protecție foto: Inquam Photos
Senatoarea Diana Șoșoacă a fost sancționată, printre altele, pentru refuzul de a purta mască de protecție foto: Inquam Photos

Canalul de YouTube al Senatului României a fost blocat de către reprezentanţii YouTube, după intervenţiile antivacciniste ale senatoarei Diana Şoşoacă. Mai exact, pe respectiva pagină a Camerei superioare a Parlamentului României nu vor mai putea fi postate transmisii live.

În acest moment, contul oficial de pe YouTube al Senatului este suspendat pe o perioadă de 7 zile, timp în care nu mai pot fi postate streaming-uri live ale şedinţelor de plen. Pe această pagină pot fi în continuare vizionate înregistrările postate deja.  

Avertisment încă din luna aprilie

Membrii Senatului fuseseră avertizaţi de YouTube încă din luna aprilie că pagina instituţiei va fi închisă, dacă mesajele care instigă la nepurtarea măştii vor continua.  

„Pagina YouTube a Senatului a fost închisă pentru anumite înregistrări video cu luări de cuvânt ale Dianei Şoşoacă, pentru că instigă, contrar politicii asumate de canalul respectiv, la nepurtarea măştii. Pentru prima sesizare transmisă Senatului, a celor care gestionează politica YouTube online, s-a acordat un avertisment şi au fost şterse acele înregistrări video care figurau pe pagina YouTube a Senatului”, declara, în aprilie, preşedinta Comisiei Juridice a Senatului, Iulia Scântei, arată Adevărul, care citează Digi24.ro.  

Cu câteva zile în urmă, Parchetul General a deschis dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce senatoarea Diana Şoşoacă blocase accesul într-un centru de vaccinare din judeţul Iaşi.

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
cub Top 3 cele mai dotate zodii png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
catherine zeta jones png
image
image
image
image
image
image
foto1 porcul jardelb jpg
foto1 anais si antoniob jpg
calendar ortodox 2021 8 decembrie sf cuvios patapie doxologia jpeg
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg