Noul videoclip al Giuliei naşte controverse! Artista, acuzată de plagiat: «E o înşelătorie»

Ultima actualizare:

Chiar artista a povestit că a lucrat cu un coregraf cunoscut, pe care nu l-a numit însă, şi că a fost foarte greu să înveţe mişcările.

Însă, conform bazavan.ro, coregraful Giulei a copiat coregrafia de la o balerină islandeză, Katrin Hall, care a folosit mişcările de dans într-un film şi, mai apoi, într-un videoclip de-al Shakirei. În aceste condiţii, în care mişcările de dans sunt copiate de la coregrafi internaţionali, se poate considera că dansul din clipul Giulei e un plagiat.

"Ar fi bine să ştie că domnul în cauză a copiat-o foarte tare pe doamna Katrin Hall - o coregrafă şi balerină islandeză al cărei film «Burst» a fost foarte premiat acum câţiva ani. Aceeaşi doamnă cu acelaşi dans poveste - ceartă în pat - a ajutat-o pe Shakira pentru «Did It Again». Doar că atunci, Shakira s-a dus direct la sursă, adică a lucrat cu coregrafa care a şi creat dansul.

În cazul de faţă pentru cineva care se pricepe, munca Giuliei a fost pusă la colţ pentru că acolo e o înşelătorie, un mic furt. Sigur că i-au schimbat puţin mişcările pentru că Giulia nu are forţa în braţe a lui Katrin Hall şi nici motricitatea unei dansatoare care face asta din totdeauna, dar dansul în mişcările lui de bază sunt de la doamna Hall", scrie bazavan.ro.

După ce a purtat rochie cu icoane, Giulia şochează din nou! Uite ce ţinută şi-a ales la OK! Venetian Ball

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
image png
moda in perioada comunista, expozitie la muzeul judetean olt   foto alina mitran (10) jpg
mihaela bilic instagram jpg
gradinita pexels jpg
icoana Becali jpg 2 jpg
ilustratie politie jpg
femeie batrana jpeg
gheorghe sarbu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net