Num─ârul deceselor provocate de coronavirus a urcat la 106

image
Chinezii poart─â m─â┼čti atunci c├ónd ies pe strad─â foto: AFP

Noua tulpin─â de coronavirus se r─âsp├ónde┼čte cu rapiditate ├«n China ┼či a f─âcut prima victim─â ├«n Beijing. Num─ârul total al deceselor a ajuns la 106, iar al ├«mboln─âvirilor a crescut la 4.515 de persoane. Statele Unite ┼či-au avertizat cet─â┼úenii s─â evite c─âl─âtoriile ├«n China, Europa fiind ┼či ea pe harta ├«mboln─âvirilor cu cazuri confirmate ├«n Fran┼úa ┼či Germania.

Atmosfer─â ap─âs─âtoare ├«n ora┼čul Wuhan, unde a ap─ârut coronavirusul la sf├ór┼čitul anului trecut. Str─âzile sunt practic blocate. Imaginile publicate pe re┼úeaua de socializare Weibo, asem─ân─âtoare Twitter, arat─â locuitorii unui complex de apartamente scand├ónd ÔÇŁWuhan, vei reu┼či!ÔÇŁ ┼či c├ónt├ónd imnul na┼úional de la ferestre. Bilan┼úul mor┼úilor a urcat de la 81 din ziua precedent─â la 106 persoane, ├«n timp ce num─ârul total al cazurilor confirmate ├«n China a crescut pe 27 ianuarie la 4.515, de la 2.835 cu o zi ├«n urm─â, a anun┼úat Comisia Na┼úional─â pentru S─ân─âtate. Cu toate c─â au fost raportate cazuri de ├«mboln─âvire ┼či ├«n alte ┼ú─âri, oficialii chinezi au precizat c─â toate decesele cu excep┼úia a ┼čase cazuri, au avut loc ├«n ora┼čul Wuhan, provincia Hubei.

Călătoriile în Wuhan, restricţionate

Canada, care a confirmat dou─â cazuri de ├«mboln─âviri ┼či investigheaz─â alte 19, ┼či-a avertizat cet─â┼úenii s─â evite c─âl─âtoriile ├«n provincia Hubei.

Autorit─â┼úile de aici, unde tr─âiesc aproape 60 de milioane de oameni, sunt criticate tot mai mult de popula┼úie din cauza reac┼úiei lor ini┼úiale la acest virus. Pe platformele de socializare chineze, care sunt cenzurate puternic, oficialii sunt pu┼či la zid din cauza virusului, care ┼či-ar avea originea ├«ntr-o pia┼ú─â din Wuhan unde erau v├óndute ilegal animale s─âlbatice.

Cazuri legate de oameni care au călătorit în Wuhan au fost confirmate în 12 ţări, din Germania până în Statele Unite. Sri Lanka este printre ultimele ţări care au confirmat îmbolnăviri.

Cite┼čte ┼či:

90.000 de persoane au fost deja contaminate cu coronavirus?

Alerte neconfirmate de coronavirus la Cluj, Timi╚Öoara, Constan╚Ťa ╚Öi Bucure╚Öti

bote bal contesa JPG
Tiriac
roland stanescu jpg
Ricky Martin sexy la plaj─â (6) jpg
image png
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
carmen iohannis presidency.ro
lidia buble png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
carmen iohannis presidency.ro
craiova inundatii 2 png
zodiac chinezesc jpeg
michael o leary sef ryanair scumpiri webp
anpc litoral mancare restaurante litoral
nephentes pudica jpg