O adolescentă româncă are succes în imperiul Disney! Vezi despre cine e vorba!

Ultima actualizare:
In emisiune la Dana Rogoz la De suflet
In emisiune la Dana Rogoz la De suflet

Se numeşte Oana Grigoruţ şi joacă în serialele de la Disney Channel.

Adolescenta şi-a transformat numele în Oana Gregory şi a jucat în seriale foarte tari precum "Kickin' It" si "Lab Rats" iar acum a obtinut rolul principal in serialul "Crash & Bernstein", unde o interpreteaza pe Amanda. Serialul se difuzeaza in 26 de tari, iar in Romania va ajunge 2014.

Tânara va fi invitata în aceasta sambata, de la ora 20:30 la emisiunea Danei Rogoz, "De Suflet" Oana Grigorut sau Oana Gregory "pentru a le fi mai usor de pronuntat numele ei" are 17 ani si a ajuns din Negresti Oas la Chicago, pe cand avea 6 ani, impreuna cu fratele si parintii ei. De acolo familia s-a mutat din nou, de aceasta in Los Angeles pentru ca Oana s-a dovedit un copil foarte talentat, si dupa primul rol in filmul "Spork" a primit si premii.


    In emisiune la Dana Rogoz la De suflet
In emisiune la Dana Rogoz la De suflet

"Sunt foarte mandra ca sunt romanca", ii marturiseste ea Danei Rogoz, careia ii va povesti de anii copilariei petrecuti la tara, la bunici si se straduieste sa vorbeasca limba romana cat mai corect. In plus, acasa in familie nu se vorbeste niciodata engleza, iar mama ei gateste tot timpul mancare romaneasca. In timpul liber, care ii mai ramane dupa cele aproximativ 8 ore de filmari si scoala, Oana spune ca e pasionata de dans si ii place foarte mult sa o asculte pe Andra.

Pe Oana o veti vedea la ProTv International, sambata de la ora 20:30

image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net