O casă din Târgovişte a luat foc a doua oară în ultimele 24 de ore

Ultima actualizare:

Pe fir au intrat şi oamenii legii care nu-şi explică modul în care s-a reaprins casa, mai ales că noaptea trecută, gospodăria a fost debranşată de la gaze şi curent.

Bătrâna de 85 de ani nu era acasă în momentul reizbucnirii incendiului, ea fiind găzduită de nişte prieteni de familie.

Poliţiştii criminalişti urmează să stabilească acum care a fost cauza incendiului şi să-i tragă la răspundere pe eventualii vinovaţi, dacă se va dovedi că este vorba de o mână criminală.

Vecinii femeii cred că focul a fost pus intenţionat, întrucât casa bătrânei este situată în centrul oraşului, iar preţul terenului în zonă este ridicat.

"Nimeni nu-şi poate explica de unde a pornit focul, mai ales că proprietara este găzduită de mine de 24 de ore de la primul incendiu deoarece în casă nu se mai poate locui. Casa era încuiată după primul foc, utilităţile erau oprite, astfel că nu îmi eplic ce s-a întîmplat", a declarat bărbatul care a găzduit-o pe bătrână după primul incendiu, care a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Primul incendiu la casa femeii de 85 de ani a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă, când bătrâna a suferit arsuri de gradul al doilea pe gât şi pe mâini după ce hainele i-au luat foc.

Ulterior, flăcările au cuprins întreaga casă, la faţa locului intervenind două autospeciale ale pompierilor militari care au împiedicat extinderea incendiului.

Din primele cercetări a reieşit că, în momentul izbucnirii incendiului, femeia se afla în casă, lângă aragaz. După incendiu, femeia a fost luată de nişte prieteni pentru a locui la aceştia până la construirea unei alte locuinţe.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net