Oana Lis îşi vinde rochia de mireasă la un târg de vechituri

Ultima actualizare:

    Vedeta va vinde  la tarabă cot la  cot cu o prietenă
Vedeta va vinde la tarabă cot la cot cu o prietenă

Sâmbătă şi duminică, Oana Lis va participa la „Muzeul de haine, produse vintage şi handmade” cu o tarabă pe care va vinde cot la cot cu o prietenă. Oana îşi va pune în vânzare un ştergar din borangic de la bunica ei şi cea de a doua rochie de mireasă, pe care a purtat-o la petrecerea de la restaurant.

De altfel, Oana intenţionează să mai achiziţioneze zilele acestea, de la diverse persoane, alte obiecte vechi. „Sunt fan vintage, îmi plac lucrurile acestea vechi şi merg destul de des la diverse târguri de profil. De la unul dintre ele mi-am cumpărat o agrafă de păr de prin anii '60. Eu oricum cred că într-o altă viaţă am trăit într-un secol trecut, pentru că sunt atrasă de baluri, de contese şi de conţi, mă uit la filme de gen şi mă visez mereu că sunt îmbrăcată aşa. Sunt curioasă dacă Viorel va avea ceva de comentat, adică dacă va face mişto de mine. Sper să nu! Pentru că îmi doresc să-mi deschid şi un magazin cu astfel de obiecte", ne-a spus Oana Lis.

Evenimentul la care va participa Oana se numeşte “Muzeul de haine şi bijuterii” şi va avea loc în acest weekend, 12-13 mai, în grădina Muzeului Antipa din Capitală. Intrarea e liberă, iar accesul e permis între orele 11.00 – 20.00.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
STUDENTI jpg
image
image
image
image
image
image
Romania peisaj munti dealuri foto shutterstock jpg
blogger italian facebook jpg
cheddar branza jpg
Familia Regala la trooping the colour, Printesa Anne, Printesa Kate, Printul William, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie, Printul Edward, Printul George, Printul Louis, Printesa Charlotte   profimedia 0784047573 jpg
WhatsApp Image 2024 04 14 at 14 18 27 jpeg
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
62417786 jpg
alcool pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net