Olivia Steer se întoarce la «Dansez pentru tine»! Iată imagini de la repetiţii - FOTO

Ultima actualizare:

    Olivia Steer la repetiţiile «Dansez pentru tine». (Foto: Pro TV)
Olivia Steer la repetiţiile «Dansez pentru tine». (Foto: Pro TV)

Dupa 6 ani de cand a pasit pentru prima data in platoul de la „Dansez pentru tine" in calitate de co-prezentatoare alaturi de Stefan Banica Jr, Olivia Steer se reintoarce in ringul visurilor in editia cu numarul 100 a show-ului, unde va dansa pentru un caz umanitar.

Telespectatorii vor vedea la "Doamne de poveste" imagini cu Olivia Steer in sala de dans, dar si imagini din culisele editiei de vineri a show-ului "Dansez pentru tine".

"Mi-am propus de la inceputul verii sa ma duc la cursuri de dans, am vorbit cu Mihai Petre si voiam sa fac exact tango argentinian... si uite acum am fost pusa in fata faptului implinit. M-am regasit in sala de repetitii cu oglinda asta mare care imi aduce aminte de perioada cand faceam balet", declara Olivia Steer in timp ce repeta coregafia de la "Dansez pentru tine".

olivia
olivia

Olivia Steer isi aminteste cu emotie si drag de prima editie a show-ului "Dansez pentru tine": "Eu treceam de la pupitrul stirilor unde fusesem prezentatoare pentru doi ani la matinal intr-un platou foarte mare si extrem de stralucitor cum vazusem doar in filme. Am avut ocazia sa vad de aproape si din spatele camerelor cum se face o productie de asemenea dimensiuni si este un spectacol colosal, cred ca e chiar mai spectaculos decat ceea ce se vede in fata camerelor si asta a fost mare lectie pe care am invatat-o si mi-a placut foarte mult", povesteste Olivia Steer.

Cu toate ca era insarcinata atunci cand a prezentat la Pro Tv cea dintai editie "Dansezi pentru tine", Olivia Steer a acceptat cu bucurie si fara sa stea pe ganduri propunerea de a dansa: "Am zis da pentru ca zic da la orice propunere de dans de oriunde ar veni si am inceput o coregrafie destul de simpla, dar totusi cu elemente sofisticate toata lumea a stat cu sufletul la gura".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sarmale in Japonia Captura Video HaiHui în doi jpg
image
image
image
image
image
image
crima sibiu jpg
parcul Buila Vanturarita jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Captură de ecran din 2024 05 19 la 10 10 00 png
rostariu regina maria jpg
ciocolata calda jpg
vilnius profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net