Au dat România pe America! De ce au renunţat vedetele la succesul din ţară

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Click! vă prezintă cinci vedete care au renunţat la succesul din România pentru a merge în America şi a vedea care-i treaba cu "visul american" şi "tarâmul fagaduinţei".

Anamaria Ferentz este stabilită în SUA din 2010, unde este agent imobiliar cu acte în regulă, după ce a luat o diplomă în domeniu. Aceasta a renunţat la România, din cauza că viaţa de aici o nemulţumea. Fosta cântăreaţă a plecat hotărâtă să dea uitării trecutul, să renunţe la muzică şi să o ia de la capăt.

"Intenţia mea, atunci când am venit în State, a fost să nu mai cânt niciodată, să fac orice altceva, să dau cu mătura, să fiu orice altceva decât cântăreață. Așa am fost de dezamăgită în România... .", spunea Anamaria.

Astazi însă priveste cu nostalgie la vremurile de glorie trăite alături de membrii fostei sale trupe Demmo, de care mărturiseşte că-i este dor.

 Andreea Antonescu este o altă vedetă autohtona care a preferat să renunţe la România în favoarea Statelor Unite. Fosta cântăreaţă a plecat de câteva luni în SUA împreună cu soţul şi fetiţa lor. Aceştia s-au stabilit în California.

simeon stalpnicul png

Odată schimbată ţara, Andreea a decis să schimbe şi registrul de activitate. Astfel, vedeta a renunţat la cariera muzicală pentru una în cinematografie. Si nu orice actriţă, ci una hollywoodiana. Andreea a prins un rol într-un scurt metraj numit "A night with little Richard/O noapte cu micutul Richard", în care joacă rolul unei bombe sexy pe nume Olivia, iubita personajului principal.

 La fel ca Andreea Antonescu şi Claudia Pavel, alias Cream, şi-a pus pe "hold" cariera muzicală pentru a urma o şcoală de actorie în SUA. Cântăreaţa, care s-a retras de câţiva ani din peisajul monden autohton, a anunţat în urmă cu câteva zile că este mamică. Mesajul acesteia i-a surprins inclusive pe prietenii apropiaţi ai vedetei. Cream a dat naştere unui baieţel minunat în toamna anului trecut. Aceasta a născut la o clinică particulară din Los Angeles, unde locuieşte împreună cu logodnicul său.

simeon stalpnicul png

 Elena Cârstea a renunţat şi ea la cariera muzicală pentru o viaţă în America. Elena locuieşte de mai mulţi ani în statul Florida (SUA) împreună cu soţul ei, Glenn Muttard, dar şi cu fiicele sale, Sanda (16 ani) şi Adriana (14 ani).

simeon stalpnicul png

 În 2005, Dan Balan a părăsit trupa "O-Zone", în ciuda faptului că aveau un succes nebun. Dan Balan a renunţat la trupă pentru a-şi construi o cariera solo în Statele Unite ale Americii, în Los Angeles. Dezamăgit însă de SUA, Dan anunţa în 2012 că va renunţa la America pentru Europa. În această vară, Dan Balan a lansat piesa "Lendo Calendo", piesă compusă chiar de cântăreţ.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Tort aniversar - lumanari - zi de nastere FOTO Shutterstock
Eclipsa de Soare  jpg
WhatsApp Image 2024 02 28 at 10 52 43 jpeg
blue grotto capri jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
statiune balneara romania shutterstock  jpg
ulei de masline in lanturi jpg
Incendiu Valencia 22 februarie 2024 Foto AFP 3 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net