Piatra de 4 kg a omorât-o pe loc pe mama surorilor Gabor!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Obişnuia să meargă să se roage la mănăstiri pentru sănătatea ei şi a celor trei fete. Tot într-un astfel de pelerinaj şi-a pierdut viaţa, în cel mai stupid mod. Mama Monicăi Gabor, Veronica Bulai (54 de ani), a căzut secerată de un bolovan, în timp ce se pregătea să intre în Peştera Polovragi, făcând parte dintr-un grup de 17 turişti. Blestemul a căzut doar asupra ei. 

Abia se întorsese, săptămâna trecută, de la Sanctuarul Marian de la Cacica, judeţul Suceava, unde a sărbătorit Adormirea Maicii Domnului, că a şi plecat într-un alt pelerinaj, alături de alţi turişti din Bacău.

Mama manechinului Monica Gabor se apropiase foarte mult de cele sfinte, mai ales după plecarea din ţară a celor trei fete, şi mergea să se roage pentru sănătatea sa şi a familiei. De data aceasta, voia să viziteze lăcaşurile sfinte din sudul ţării.

Însă Dumnezeu a avut alte planuri cu ea. Joi, drumul către Peştera şi Mănăstirea Polovragi din Gorj s-a dovedit a fi mortal pentru Veronica Bulai.

Fosta soacră a lui Irinel Columbeanu se afla în pelerinaj la mai multe lăcaşuri de cult din zonă, împreună cu alte 16 persoane.

Tragedia a avut loc aproape de intrarea în Peștera Polovragi

simeon stalpnicul png

Mai aveau puţin şi intrau să viziteze peştera, când s-au oprit să facă nişte fotografii. Din câte se pare, femeia voia să facă poze pentru a le trimite fetelor ei.

FOTO 18+ Imagini cu mama Monicăi Gabor moartă, după ce a fost lovită de o stâncă

Deodată, o bucată dintr-o stâncă s-a desprins şi, într-o fracţiune de secundă, s-a prăbuşit chiar pe drumul care duce spre peşteră.

simeon stalpnicul png

I-a căzut în cap Veronicăi Bulai, iar femeia nu a mai avut nici o şansă. Practic, i-a fost crăpat capul şi a murit pe loc.

Fiica cea mică, Ramona Gabor, cea care locuieşte şi munceşte în Dubai, a aflat cumplita veste de la jurnalişti. „Nu ştiu nimic. Ce-i cu ea, ce? Mama abia se întorsese dintr-o vacanţă. Nu ştiu să se fi aflat în alta. Am vorbit acum o oră (n.r. în jurul orei 13:00, ora Bucureştiului) cu surorile mele. Toţi erau bine. Nu ştiu mai mult. O s-o sun pe mama acum", au fost primele cuvinte ale Ramonei Gabor, pentru wowbiz.ro.

Monica Gabor, urmărită de ghinion. Necazurile prin care a trecut fotomodelul de la despărţirea de Columbeanu

Ulterior, a intrat în stare de şoc, mai ales că nu a reuşit să-şi rezerve bilet de avion în aceeaşi zi către România, urmând să vină în ţară astăzi.

Şi Irinel Columbeanu a fost şocat să afle că fosta lui soacră, Veronica Bulai, a murit. Omul de afaceri nu mai ţine legătura cu familia Monicăi Gabor, dar a sperat, totuşi, ca vestea cumplită să nu fie adevărată, până la urmă. 

"Am aflat şi eu despre această ştire, însă nu ştiu nimic sigur. Trebuie să mă informez. Eu sper încă să nu fie adevărat. Eu cu soacra mea nu aveam nici un fel de relaţie", a fost prima declaraţie a lui Columbeanu, pentru RTV.

simeon stalpnicul png

Veronica Bulai, 54 de ani, a murit cu sufletul împăcat. Înainte să-i cadă pietroiul în cap, femeia a petrecut ore-n şir la mănăstiri ca să se roage.

Miercuri, cu o seară înainte de tragedie, a dormit cu tot grupul la Mănăstirea Frăsinei, iar a doua zi, cu puţin timp înainte de producerea evenimentului, a fost la Mănăstirile Horezu şi Bistriţa şi se îndrepta să viziteze şi Peştera Polovragi. Se afla la doar 100 de metri de ea, pe Cheile Olteţului. Din cei 17 oameni care se aflau în grup, tocmai pe ea a căzut bolovanul, deşi toţi mergeau la o distanţă de jumătate de metru unul de celălalt. Aici i-a fost să moară. Până acum nu s-a mai întâmplat aşa ceva", a mărturisit, pentru Click!, Ştefan Făsuescu, primarul comunei Polovragi, care a venit degrabă la faţa locului, imediat ce a aflat de incident.

Omul a avut tăria să o vadă pe mama Monicăi Gabor zdrobită, iar imaginea îl va urmări toată viaţa.

simeon stalpnicul png

Primarul Ştefan Făsuescu

„Femeia era pur şi simplu desfigurată, avea capul crăpat. Pietroiul nu era mare, probabil că avea 3-4 kg, însă versantul de pe care a căzut e foarte abrupt şi ajunge la până la 600 de metri înălţime. Oamenii legii cred că a căzut totuşi de la vreo patru metri", ne-a povestit primarul, de la locul fatidicului accident.

simeon stalpnicul png

Deşi teribilul incident a avut loc în jurul orei 13.00, trupul neînsufleţit al Veronicăi Gabor a zăcut întins pe jos câteva ore bune. La ora 16.00, femeia nu fusese ridicată, încă, de legişti. (Andreea Dancu)

Veronica Bulai fusese în pelerinaj la mănăstirile din zonă

simeon stalpnicul png

Veronica Bulai, mama Monicăi Gabor, a fost în centrul unui scandal-monstru, izbucnit în martie 2011, chiar în timp ce foştii soţi Columbeanu se luptau pentru custodia Irinei, fetiţa lor acum în vârstă de 7 ani.

simeon stalpnicul png

Irinel a scos "din mânecă" nişte înregistrări extrem de compromiţătoare cu mama Monicăi Gabor, în timp ce aceasta îşi blama fiica şi o acuza că o bate pe Irina. Femeia a vorbit deschis cu Iri, fără să ştie că este înregistrată, despre cum s-a comportat Moni cu ea şi cu micuţa Irina cât au stat în America.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
crima sibiu jpg
parcul Buila Vanturarita jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Captură de ecran din 2024 05 19 la 10 10 00 png
rostariu regina maria jpg
ciocolata calda jpg
vilnius profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net