Scandal imens! Pepe o ameninţă grav pe Zăvo! Uite ce zice!

Ultima actualizare:

    Pepe
Pepe

Pepe s-a cam săturat de reacţiile agresive ale Oanei Zăvoranu, mai ales de cuvintele dure pe care aceasta le scrie pe Facebook, cu privire la el.

Aşa că a decis să se răzbune şi să o atace din nou, având în vedere că susţine că nu a primit niciun ban de la Oana în ciuda faptului că aceasta a fost hotărârea judecătorească, după divorţ.

"Am o hotărâre judecătorească pe care Oana nu o respectă. Nici până în ziua de azi Oana nu mi-a plătit acei bani, adică 10.000 RON. Până acum, nu a intrat niciun ban în cont de la Oana, aşa cum e normal. Văd că face declaraţii pe Facebook, să-i dau eu contul, dacă nu, să-mi deschidă ea unul. Probabil nu-şi dă seama care este sentinţa judecătorească. Trebuie să-mi dea mie banii, pentru că pe mine m-a jignit! Mai departe, donez banii unde vreau. Eu am aşteptat, ca un om onest, să se pună în aplicare hotărârea judecătorească şi să-şi plătească datoria pe care o are. Dacă nu o va face, la un moment dat, o să iau măsuri. O înţeleg acum, că trece printr-o perioadă grea şi nu are aceşti bani", a declarat Pepe pentru www.ziarulring.ro.

Cântăreţul a dat-o în judecată pe fosta soţie la sfârşitul lunii martie 2011 şi a solicitat despăgubiri de 100 milioane lei vechi pentru declaraţiile defăimătoare la adresa sa. În acest an, Oana Zăvoranu a pierdut procesul cu Pepe, fiind obligată la plata despăgubirilor de numai 10.000 de lei, deşi interpretul a cerut o sumă de 10 ori mai mare pentru că ex–nevasta l-a numit "homesexual" şi "ţigan".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net