EXCLUSIV Trupa Heaven l-a lăsat pe iubitul Roxanei Nemeș fără casă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Iubitul Roxanei Nemeş, Radu Groza, a dat de necaz. Impresarul este executat silit după ce fetele de la trupa Heaven l-au dat în judecată pentru o datorie de 28.000 de euro şi au câştigat procesul. Pentru recuperarea banilor, săptămâna viitoare apartamentul de patru camere pe care Groza îl are în cartierul Vitan va fi scos la licitaţie.

Cândva, era unul dintre cei mai de succes impresari, făcând bani frumoşi pe vremea când colabora cu Ştefan Bănică jr., Anna Lesko sau formaţia Heaven. Acum, Roxana Nemeş e singura artistă mai cunoscută impresariată de Radu Groza, care îi este şi iubit.

Adina şi Roxana Postelnicu, cele două surori de la trupa Heaven, care au lucrat cu Groza ani de zile, l-au dat în judecată pentru a-şi recupera de la el o datorie mai veche.

Apartamentul este situat la etajul 10 al unui bloc din Vitan

simeon stalpnicul png

Este vorba de 28.000 de euro, bani care li se cuveneau în urma concertelor susţinute în perioada în care Groza le era impresar. Fetele au câştigat procesul, astfel că singurul bun trecut pe numele impresarului, un apartament ipotecat din cartierul Vitan, a fost scos la licitaţie.

Radu Groza a pierdut războiul cu Heaven! Trebuie să le dea un sac de bani

Adina de la trupa «Heaven» are o mare dorinţă! «Nu este un moft»

VIDEO Fetele de la Heaven, periculos de sexy în noul videoclip. Au avut nevoie de pază la filmări!

FOTO EXCLUSIV Adinei de la Heaven i-a intrat slipul minuscul la apă! Uite ce sexy e cântăreaţa!

Prima licitaţie a avut loc pe data de 5 iulie, dar pentru că nu s-a prezentat nici un cumpărător, licitaţia se reia luni, pe 2 septembrie. De această dată, este foarte probabil ca apartamentul lui Groza să-şi găsească proprietar, având în vedere că licitaţia începe de la o sumă cu 25% mai mică decât cea fixată în luna iulie.

Preţul de pornire a licitaţiei este de aproximativ 58.000 de euro. În luna februarie, Judecătoria Sectorului 3 a admis cererea surorilor Adina şi Roxana Postelnicu de executare silită a impresarului pentru suma datorată în urma procesului pentru drepturile de autor.

Aşa a ajuns Radu Groza în situaţia de a-şi pierde casa. În ultimul an, el şi iubita lui, Roxana Nemeş, au locuit la hotel.

Contactaţi de Click!, nici Radu Groza, nici Adina Postelnicu, de la Heaven, nu au vrut să facă vreun comentariu pe seama acestui subiect. A fost acuzat de hărțuire sexuală

Roxana Nemeş, împreună cu iubitul şi impresarul ei, Radu Groza

simeon stalpnicul png

În 2007, între Radu Groza și Adina Postelnicu, de la Heaven, a izbucnit un scadal uriaș. Blonda l-a acuzat pe impresarul formației din care făcea parte de  șantaj, hărțuire sexuală și agresiune verbală și fizică. Adina a povestit că, de mai bine de un an, trăiește în teroare din cauza faptului că nu a acceptat să aibă o relație sexuală cu Groza. "Au fost momente în care mă suna și mă amenința că se sinucide dacă nu mă culc cu el", a declarat Adina la acea vreme.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net