Fete noi şi sexy în LaLa Band!

Ultima actualizare:
Miruna,  alias Shaka Muv
Miruna, alias Shaka Muv

Trupa momentului, LaLa Band, pregăteşte un nou serial de televizune la Pro TV, pentru care s-au început repetiţiile. Alături de vechii membri, sunt şi unii noi, printre care şi două fete, foarte sexy, care au deja cariere solo, fiind cunoscute de fanii muzicii bune.

După plecarea lui Liviu Teodorescu şi a lui Bubu, producătorii s-au gândit să împrospăteze echipa cu noi personaje care au şi voci interesante. Dacă locul lui Bubu a fost luat în serial şi trupă de tânărul artist Alex Nicolae, care este clăpar, două dintre noile fete sunt deja vedete. Prima dintre ele se numeşte Sandra N., alias Alexandra Naftănăilă, care a cântat cu Adrian Sână (Akcent) piesa "Angel".

O altă melodie lansată a fost "I'm sorry", scoasă împreună cu trupa Akcent. Până acum, tânăra de 22 de ani a stat în umbra celor cu care a colaborat, însă de acum va filma pentru noul serial şi va face parte din trupa LaLa Band.

Cea de-a doua achiziție sexy se numeşte Miruna Mănescu şi este cunoscută drept Shaka Muv. Miruna a colaborat cu Morandi, adică Marius Moga şi Randi, cu acesta din urmă lucrând la casa lui de discuri Famos Production. Miruna a lansat pînă acum câteva piese, dar şi videoclipuri în care apare în ipostaze senzuale.

Sandra N., alias Alexandra Naftănăilă


    Miruna,  alias Shaka Muv
Miruna, alias Shaka Muv

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
fiat topolino jpg
batic dacic pe Columna 640x370 jpg
sat pixabay jpg
nava de croaziera foto pixabay
West Side Flower Fest 2 1 scaled jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net