Vă mai amintiţi de ea? Azi este o cunoscută cântăreaţă şi actriţă!

image
Criss Ciobănaşu

În 2008 participa la „Dansez pentru tine", unde Alex Velea a dansat pentru ea. Astăzi este vedetă în trupele One şi LaLa Band, iar Ruxandra Ion, mama telenovelelor de la Acasă a adoptat-o

La 11 ani a apărut la Pro TV în cadrul emisiunii „Dansez pentru tine", unde Alex Velea şi Cristina Stoicescu, ajutaţi de coregrafa Victoria Bucun alias Vica, au dnasat pentru ea. Tatăl ei avea probleme de sănătate iar mama era plecată la muncă în Italia. Cristina avea grijă de fratele ei, dar şi de casa bunicii din Vorona Mare, unde locuiau împreună.

Şansa micuţei s-a numit Ruxandra Ion, producătoarea unor poveşti de succes de la Acasă, precum "Numai iubirea", "Inimă de ţigan", "Iubire şi onoare" şi "Pariu cu viaţa", care a luat-o să o crească la Bucureşti. Foarte discretă, producătoarea s-a oferit să o susţină financiar şi să o găzduiască atâta vreme cât urma cursurile la Liceul de Muzică "Dinu Lippati" din Bucureşti.

image
Cris şi Vlad

Cristina Ciobănaşu s-a dovedit a fi o puştoaică foarte talentată şi de aceea a primit şi primul ei rol, unul episodic, în serialul "Îngeraşii". Un an mai târziu joacă în "Aniela", iar mai apoi în "Iubire şi onoare", unde joacă un rol principal alături de Diana Dumitrescu, Costel Constantin şi Diana Dumitrescu. În 2011 se lansează proiectul LaLa Band şi serialul "Pariu cu viaţa", ambele având un succes nesperat. De ceva timp Criss şi Vlad, iubitul ei, fac parte şi din trupa One , cu care au lansat de curând primul album.

simeon stalpnicul png
Cris şi Vlad

"Viaţa mea s-a schimbat în bine. Dacă nu era mama mea, Ruxandra Ion, tot actorie şi muzică aş fi făcut", ne-a declarat Criss, care tocmai şi-a lasnat alături de Vlad, iubitul ei,

cub ionita si viorica de la clejani (1) png
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
colaj loredana groza jpg
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
Athos Salome jpg
florin zalomir
cub cristian arsinel png
Funeralii Alexandru Arșinel FOTO Inquam / George Călin
Accident in Bratislava FOTO Twitter jpg
Protest in Iran FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
colaj mormant elisabeta a II-a
florin zalomir
calendar ortodox 2021 04 octombrie sfantul mucenic ierotei episcopul atenei png
gaze Sursă foto: Profimedia
index webp
foto 1 bec economic jpg