Şi VIP-urile şi-au «încălţat» de urgenţă maşinile

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Românii s-au dus în ultimul moment să schimbe roţile pentru iarna care bate la uşă. Nici VIP-urile nu s-au grăbit şi au aşteptat până în ultima zi, când şi-a trimis limuzinele la service.

Şoferii au avut de lucru zilele acestea. Meteorologii au anunţat că vine iarna şi, imediat, s-au format cozi incredibile la atelierele auto, pentru schimbarea anvelopelor. Fotoreporterii Click! au surprins limuzina Luminiţei Becali la un service unde roiau mecanicii. Maşina, un BMW X6 de circa 100.000 euro, a fost dusă de un angajat al familiei la un atelier din Pipera, la 200 de metri de casă.

Mecanicii au bibilit limuzina soţiei latifundiarului din Pipera cu multă atenţie şi acum toată lumea este mulţumită. Poate să vină zăpada!

Şi Bebe Ionescu, socrul Elenei Băsescu, a fost surprins la un service de pe şoseaua Barbu Văcărescu din Capitală.

El a dus maşina fiului său, Bogdan, alintat Syda, un Porsche Cayenne, de 100.000 euro. A fost nevoit să stea la coadă circa 30 de minute, apoi încă o oră până ce mecanicii şi-au făcut treaba. Încă de ieri noapte a început să ningă în Pasul Tihuţa din judeţul Bistriţa-Năsăud. În judeţul Gorj, a nins în zona Novaci-Rânca, iar viscolul a dat de furcă unui şofer care a rămas blocat pe Transalpina şi a fost nevoie de intervenţia utilajelor pentru a fi scos de acolo.

simeon stalpnicul png

A nins şi în Vâlcea, între Voineasa şi Vidra, în Harghita, în zonele Vârful Bucin, Lacul Roşu, Topliţa-Borsec, precum şi între Miercurea Ciuc şi Odorhei. Ninsori sunt şi în zonele de munte din judeţul Hunedoara. Cel mai mare strat de zăpadă era ieri de 30 cm în Masivele Parâng şi Retezat.

Traseele din Făgăraş sunt închise din cauza riscului de avalanşe, iar la Bâlea Lac e 44 cm de zăpadă.

Vin două săptămâni cu temperaturi sub cele normale

S-a răcit brusc şi aşteptăm să ningă în continuare. În plus, va bate vântul şi va fi viscol. Centrul European de Prognoză de la Reading, Anglia, a făcut o estimare a vremii până la 10 decembrie. Meteorologii britanici spun că vremea va fi rece cel puţin încă 12 zile. Zilele acestea temperaturile vor fi în picaj, şi ziua şi noaptea. Va fi chiar mai rece decât ar fi normal pentru această perioadă, iar în Transilvania şi la munte va fi ger în timpul nopţii şi nu mai mult de zero grade ziua. Sunt aşteptate precipitaţii în fiecare zi, mai ales ninsoare, dar nu importante cantitativ.

Frig şi ninsoare! Ce vreme ne aşteaptă până în 10 decembrie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net