Întâlnire de taină între Andreea Marin şi Cătălin Botezatu

Ultima actualizare:

    Andreea Marin
Andreea Marin

Invitată weekend-ul trecut la ziua designerului, Andreea Marin nu a reuşit să ajungă din pricina repretiţiilor pe care le-a avut la TVR, însă a făcut tot posibilul ca Botezatu să nu se supere pe ea. "Zâna" a aranjat o întâlnire cu sărbătoritul în drumul ei spre casă, pentru a-l felicta şi a-i oferi prima un cadou.

Andreea Marin a fost prima trecută pe lista invitaţilor lui Cătălin Botezatu la petrecerea de pomină pe care a dat-o cu ocazia zilei sale de naştere, scrie www.ziarulring.ro. Deşi nu a putut să ajungă să petreacă alături de designer, mai ales că avea şi ea un motiv de a sărbători, fiind onomastica ei, prezentatoarea TVR nu a trecut cu vederea aniversarea lui Bote.

Designerul ne-a primit  în locuinţa sa, situată  în Cartierul Francez
Designerul ne-a primit în locuinţa sa, situată în Cartierul Francez

"Andreea nu a reuşit să vină, dar tot ne-am făcut ziua împreună, într-un fel. Am invitat-o, însă din cauza faptului că sâmbătă a repetat nouă ore pentru show-ul pe care urma să-l prezinte a doua zi, fiind foarte obosită, nu a putut să ajungă la petrecerea din club şi am înţeles-o. A fost iertată! În schimb, ne-am întâlnit înainte de petrecere, în drumul ei spre casă.

Pentru mine a însemnat foarte mult deoarece ea a fost prima care mi-a oferit un cadou şi care a vrut să fie alături de mine într-un mod diferit de cum au fost ceilalţi. Andreea e o persoană specială, sensibilă, cu o delicateţe şi o educaţie deosebite, care mi-a onorat invitaţia altfel decât ceilalţi", a declarat Cătălin Botezatu pentru Ring.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
miel pixabay jpg
man at supermarket jpg
Kate Middleton si Printesa Charlotte jpg
primarul orasului vascau din bihor florin porge nu va mai putea candida pentru un nou mandat jpeg
urs freepik jpg
Locul din orașul Slănic, Prahova, unde s-a stabilit un perimetru de siguranță în urma surpării unei străzi. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
focsa si sotia jpg
protest fabrica Ludus jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net