A săpat 8 ore o gaură în perete ca să iasă din WC

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Incredibil, dar adevărat! Americanca Karen Perrin s-a trezit închisă în toaletă după ce toţi colegii de serviciu au plecat şi au uitat-o încuiată înăuntru. Ea a fost nevoită să sape o gaură în perete ca să se elibereze.

Karen Perrin, o femeie de 42 de ani, angajată la Fundaţia Bill şi Melinda Gates din Washington, a trecut printr-o experienţă îngrozitoare, vinerea trecută, despre care presa internaţională a relatat abia ieri. Femeia rămăsese la serviciu până mai târziu, fiindcă avea mult de lucru.

A vârât pe sub uşă circa 200 de bucăţi de hârtie igienică în speranţa că le va observa cineva

simeon stalpnicul png

Când şi-a terminat treaba, l-a sunat pe soţul său, fostul jucător de fotbal american Lonnie Perrin, spunându-i că va pleca spre casă în zece minute. Şi-a lăsat telefonul mobil pe birou şi a dat o fugă la WC. Între timp, ultimii colegi au plecat, încuind toate uşile, inclusiv pe cea de la toaletă. Când şi-a dat seama că a rămas blocată, Karen a început să urle. A vârât pe sub uşă circa 200 de bucăţi de hârtie, în speranţa că le va observa cineva. A lovit apoi uşa cu toate puterile, dar nu a reuşit s-o clintească. Şi-a dat seama că aceasta era atât de solidă, încât nu avea nici o şansă s-o spargă.

simeon stalpnicul png

"Fiind vineri, nimeni nu ar fi mai fi venit la birou până luni. Nu aveam cum să anunţ că am rămas captivă. Am simţit că înnebunesc de durere şi de spaimă că îmi voi găsi sfârşitul acolo", a povestit femeia. În cele din urmă, a găsit o mică bară metalică şi s-a pus pe săpat în perete. Timp de opt ore s-a chinuit până a reuşit să-l străpungă, rănindu-se la mâini până la sânge.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net