Camelia Căpitanu: „Andreea Marin m-a descoperit pe Facebook”

Ultima actualizare:

    Camelia Căpitanu este foarte pasionată de arta culinară, pentru că este o pofticioasă și îi place să găteascăfoto: arhiva personală
Camelia Căpitanu este foarte pasionată de arta culinară, pentru că este o pofticioasă și îi place să găteascăfoto: arhiva personală

O cheamă Camelia Căpitanu, dar e confundată adesea cu Marilyn Monroe. Această comparaţie, însă, nu o deranjează.

Camelia vrea să ajungă celebră prin forţele proprii, iar rolul de asistentă în emisiunea prezentată de Andreea Marin la TVR 1 crede că îi va fi de folos. În timpul care-i rămâne liber stă mult pe Internet, căci se ocupă de blogul personal, pe care vrea să-l transforme într-o afacere profitabilă.

În afară de asistentă tv în emisiunea „Preţuieşte viaţa!”, mai eşti implicată şi în alte proiecte?

Proiectul acesta este, în mod clar, cel căruia îi dedic cea mai mare parte din timpul meu. Însă indiferent cât de ocupată sau în criză de timp aş fi, continui să scriu pe blogul meu, cameliacapitanu.ro - este proiectul meu de suflet şi am planuri mari cu el, pentru viitor.

Cum este să lucrezi cu Andreea Marin?

Când am aflat că voi face parte din echipa emisiunii, am primit vestea cu mult entuziasm. Fiecare zi, idee, repetiţie, ediţie sunt o nouă provocare. Să lucrez cu Andreea, dar şi alături de oamenii deosebiţi care reuşesc să facă lucrurile să se întâmple aşa cum apar la televizor e o bucurie şi o garanţie că faptele nu vor trece neobservate.

Cum ai putea să o descrii pe „Zână”?

Andreea Marin este un om extraordinar de puternic şi dedicat. Îmi place să o văd atât de implicată, pentru că asta îi motivează şi pe cei din jur. E foarte atentă la detalii şi ştie exact ce îşi doreşte.

Cum ai ajuns să faci parte din această emisiune?

Mă bucur că Andreea a avut încredere în mine. M-a descoperit pe Facebook, iar apoi am ajuns să discutăm şi să lucrez alături de ea.

Cum te simţi când oamenii din jurul tău îţi spun că semeni cu Marilyn Monroe?

Deja m-am obişnuit cu asemănarea asta, cred că va trebui să mă gândesc să-i mai surprind şi cu altceva. E în mod clar o comparaţie care mă complimentează, dar asta nu înseamnă că încep să mă cred Marilyn Monroe. Nici vorbă! Eu sunt Camelia Căpitanu şi de aici începe totul.

Ce planuri ai pentru anul viitor?

Cum spuneam, vreau să mă ocup şi mai mult de blogul meu, să organizez periodic o serie de evenimente caritabile pentru care să gătesc chiar eu (ador să gătesc!) şi să transform cât mai multe vise în realitate.

Deci nu faci eforturi ca să-ţi menţii silueta?

Nu am ţinut niciodată o dietă, dar beau de câţiva ani ceai verde - e un excelent înlocuitor al cafelei şi aduce multe beneficii organismului. Sunt o mare pofticioasă şi îmi place să gătesc.

Ce anume?

Fac multe preparate, de la brioşe cu tot felul de creme, până la quesadilla şi vinete umplute la cuptor. De cele mai multe ori, adaug diferite condimente şi mă joc folosind arome.

A prezentat un show la TVH, alături de Robert Emanuel

  • Are 24 de ani și este asistenta Andreei Marin la emisiunea „Prețuiește viața!” de la TVR 1. Deși nu este la primul contact cu televiziunea, Camelia este foarte încântată de echipa care realizează emisiunea.
  • S-a născut la 13 octombrie 1989, ora 23.45;
  • Părinţii ei se numesc Constantin şi Domnica;
  • Are o soră mai mare, Ana-Maria Căpitanu;
  • A absolvit Colegiul Naţional „Calistrat Hogaş” din Piatra Neamţ şi Facultatea de Comunicare şi Relaţii Publice „David Ogilvy” SNSPA, unde a obţinut şi un Master în Comunicare Audio-Video;
  • Primul contact cu televiziunea l-a avut anul trecut, când a prezentat împreună cu Robert Emanuel emisiunea „Weekend Show”, la postul tv TVH;
  • La micul dejun mănâncă brânzeturi, bea ceai verde, băutură care, crede ea, îi asiură o siluetă de vis, şi serveşte şi o tartină cu unt şi miere;
  • Merge la sala de sport doar atunci când are timp;
  • Nu vrea să pozeze în reviste pentru bărbaţi;
  • Spune că nu are operaţii estetice: "Fiecare e liber să ia deciziile care îl fac să se simtă bine în pielea lui. Mie acum îmi e bine aşa cum sunt";
  • Îi plac foarte mult pisicile. Când era mică a avut o birmaneză pe care a iubit-o foarte mult;
  • Cel mai frumos cadou l-a primit anul acesta: „Pe mine mă cheamă şi Elena, iar de ziua mea am făcut o aniversare caritabilă şi am strâns, în loc de cadouri, bani pentru un copilaş grav bolnav. Acesta a fost cel mai frumos cadou pe care l-am primit”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printul Harry Printesa Diana jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
fructe si cocaina 4 foto DIICOT jpeg
thumbnail jpeg
portofel gol jpg
dieta jpg
britanic sibiu captura video jpg
monede moneda freepik jpeg
crima pexels jpg
gradinarit  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net