A câştigat «Dansez», acum este profesor pentru miri

Ultima actualizare:

    În 2008 a câştigat „Dansez  pentru tine”, cu Giulia
În 2008 a câştigat „Dansez pentru tine”, cu Giulia

Câştigătorul celei de-a şasea ediţii a concursului „Dansez pentru tine” a rămas fidel dansului. Cu cei 60.000 € câştigaţi de la PRO TV, Andrei Ştefan (26 de ani) şi-a ajutat mama şi a cumpărat o casă, dar apoi a trebuit să-şi caute de lucru.

O vreme a făcut parte din trupa-fenomen LaLa Band şi a jucat în serialul „Pariu cu viaţa" de la PRO TV. De când a rămas şi fără aceste proiecte, Andrei a revenit la prima pasiune, dansul.

Tânărul predă acum lecţii de dans în particular şi îi învaţă pe cei care vor să se căsătorească dansul mirilor, pentru 100 de lei şedinţa. „Sunt foarte bine şi nu mă plâng. După numai prima săptămână a noului an, am constatat că am deja patru «comenzi» pentru dansul mirilor! Am destule idei noi pentru oameni frumoşi", a mărturisit Andrei, pentru Click! În toamna lui 2008, Andrei a participat la „Dansez pentru tine", prima dată cu Lili Sandu. După ce aceasta din urmă s-a accidentat, cazul lui a fost preluat de o altă cântăreaţă, Giulia Anghelescu, cea cu care a şi câştigat finala competiţiei.

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Tort aniversar - lumanari - zi de nastere FOTO Shutterstock
Eclipsa de Soare  jpg
WhatsApp Image 2024 02 28 at 10 52 43 jpeg
blue grotto capri jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
statiune balneara romania shutterstock  jpg
ulei de masline in lanturi jpg
Incendiu Valencia 22 februarie 2024 Foto AFP 3 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net