Analia Selis a primit inelul de logodnă într-un boboc de trandafir: «Eram foarte pupăcioasă»

Teo Trandafir
Teo Trandafir

Analia Selis a primit inelul de logodnă într-un mod inedit. Acesta a fost și momentul în care cântăreața s-a decis să-și părărească țara natală, Argentina, și să se mute în România.

Analia Selis este împreună cu soțul ei, muzicianul Răzvan Suma de 13 ani. Artista a povestit azi în platoul "Teo Show" cum a cucerit-o violoncelistul. "Eram foarte pupăcioasă, extrem de pupacioasă. Mergeam după el la concerte și el mi-a zis că acolo nu. Între timp, m-am mai cumințit. Sunt situații în care trebuie să te controlezi. Mai ales când ești într-o lume ca a lui, de muzică clasică", a mărturisit Analia.


    Teo Trandafir
Teo Trandafir

Cu toate acestea, aceasta spune că soțul ei este o fire romantică. "Nu mă așteptam să găsesc un bărbat care să fie așa romantic. Într-o zi mi-a luat un trandafir și mi-a zis să nu cumva să îl arunc, să îl țin acolo. L-am lăsat în vază câteva zile, iar el s-a deschis și așa am văzut că în interior se afla un inel de logodnă. În acel moment m-am hotărât să vin în România cu Răzvan", a dezvăluit Analia Selis la Kanal D.

mihai voropchievici 1 jpeg
foto1 jpg
Luna sangerie horoscop shutterstock 2162086307 jpg
FotoJet (11) jpg
front 2 (captura video) jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (10) jpg
Alina jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
foto1 shutterstock 1524565013 jpg
foto1 jpg
Alina jpeg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
caini 3 jpg