VIDEO Cine e primul artist român care va lucra cu producătorul lui Jennifer Lopez şi a lui Lady Gaga

Ultima actualizare:

    Morris
Morris

Morris este unul din artiștii care scot hituri pe bandă rulantă, dar succesul de care se bucură în țară nu-i este suficient. La sfârşitul anului 2013, artistul a trimis câteva piese de-ale sale celebrului producător american RedOne, însă fără a-și face mari speranțe.

Surpriza pentru Morris a venit odată cu un mail primit de la RedOne, în care producătorul era foarte încântat de cea mai recentă piesă a românului, "Awela", exprimându-și dorința de a lucra împreună. RedOne este cunoscut pentru colaborările cu nume mari din industria muzicală precum Lady Gaga, U2, Jennifer Lopez, Nicki Minaj, Enrique Iglesias, Pitbull, Chris Brown şi mulţi alţii.

"M-am bucurat când am văzut e-mailul de la RedOne. Mi-a spus că i-a plăcut ce a auzit şi că ne vom vedea în curând. În martie, RedOne va veni pentru câteva zile în România şi vom discuta în studio mai multe lucruri, căci e decis să colaborăm pe termen lung de acum încolo. 'Awela' este un videoclip foarte fierbinte, cu o imagine nouă pentru mine, în care mă regăsesc perfect şi mă simt foarte bine. Aceasta este de fapt noua imagine Morris, ce îmi va defini stilul muzical de-acum încolo", a declarat Morris.

)

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net