EXCLUSIV Brigitte Sfăt: «Mă operez la buze ca să nu fac cancer»

image
Brigitte Sfăt (Fotografii: Mihai Ionescu)

Suferă acum, la 37 de ani, de pe urma greşelilor făcute la 25. Brigitte Sfăt a ajuns de nerecunoscut din cauza operaţiei estetice pe care o are la buze şi care reprezintă un real pericol pentru sănătatea ei. În al 12-lea ceas, soţia lui Ilie Năstase s-a hotărât să se opereze.

Da, vedeţi bine, în poze e chiar Brigitte Sfăt, surprinsă de fotoreporterii noştri în urmă cu două zile, în zona de Nord a Capitalei. Soţia lui Ilie Năstase a atras toate privirile din cauza buzelor care arătau ca după o intervenţie chirurgicală, mult mai mari şi mai umflate decât de obicei.

image
sfat

Contactată de Click!, bruneta ne-a spus că nu şi-a reparat buzele, dar că abia aşteaptă să o facă. "Acum 12 ani, mi-am injectat în buze bioalcamid, substanţă despre care s-a dovedit că are un crescut risc cancerigen. Cam 30 la sută. Eu nu am ştiut atunci ce-mi pune doctorul în buze. De-a lungul timpului, substanţa asta s-a strâns şi a migrat prin buze, iar singura soluţie este să o scot chirurgical. Voi merge peste trei săptămâni, pentru operaţie, la o clinică din Germania. Mi-e frică să mai stau aşa", a declarat Brigitte Sfăt pentru Click!

simeon stalpnicul png

Medicul estetician Bogdan Caraban a explicat, pentru Click!, procedura prin care Brigitte îşi va repara buzele. "În cazul ei, se observă foarte clar cum produsul injectat a migrat către baza nasului, creând aspectul de «cioc de raţă».

Din păcate, singura soluţie este cea chirurgicală de extragere a substanţei, fie prin microincizii seriate cu bisturiul, prin care se evacuează produsul sau, dacă starea locală o permite, prin puncţii cu un ac de seringă mai gros pentru evitarea cicatricelor. La câteva luni postoperator se va proceda la augmentarea buzei cu un produs pe bază de acid hialuronic", ne-a declarat medicul.

simeon stalpnicul png

Ilie Năstase (67 de ani) şi Brigitte Sfăt (37 de ani) sunt împreună din 2010. Amândoi au mai fost căsătoriţi, iar Ilie Năstase are cinci copii de la nevestele anterioare. Brigitte are şi ea doi copii. Anul trecut, pe 9 noiembrie, cuplul a avut parte de o nuntă ca-n poveşti, la un hotel de lux din Poiana Braşov, în prezenţa a 300 de invitaţi.

Cei doi au fost mereu în centrul atenţiei, fie împreună, fie separat, operaţiile estetice ale Brigittei fiind îndelung comentate. Conform medicului Cristian Niţescu, Brigitte ar avea mai multe retuşuri: lifting la sprâncene, pomeţii ridicaţi cu infiltraţii de acid hialuronic, implant mamar, dar şi o rinoplastie.

Bioalcamidul, substanţa pe care o are Brigitte în buze, e un polimer sintetic, sub formă de gel care, prin injectare, are scopul de a umple ţesuturi. Dacă iniţial a existat un entuziasm general în rândul chirurgilor plasticieni legat de acest produs, rezultatele au fost dezastruoase, aşa că acum nu se mai foloseşte.

Cristina Szeifert, sora lui Brigitte

simeon stalpnicul png

Ce face una, face şi cealaltă, doar sunt surori! Brigitte ne-a povestit că nu a fost singură la medicul din Timişoara, care i-a injectat bioalcamid în buze, ci de mână cu sora ei, Cristina Szeifert, acum stabilită în Italia. "Ea şi-a injectat doar o jumătate de fiolă, dar eu am vrut una întreagă. Oricum, ea a scăpat, şi-a îndepărtat substanţa din buze acum câţiva ani, în Italia", ne-a declarat Briggite.

Click! a făcut un top al celor mai buzate vedete

simeon stalpnicul png

Bianca Drăguşanu, Denisa de la Bambi, Elena Băsescu, Gina Pistol, Loredana Chivu, surorile Vlasov sau Simona Sensual sunt doar câteva exemple de persoane publice de la noi care au ieşit cu buzele mult prea umflate de la estetician. Cristina Spătar e una dintre vedete care făcea singură haz pe seama buzelor de răţoi pe care şi le făcuse.

Citeşte şi:

FOTO Cum arăta Brigitte Sfăt înainte de a trece pe la cabinetul medicului estetician

EXCLUSIV Brigitte se operează ca să scape de «buzele de raţă»

george simion port popular jpg
BeFunky collage (33) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
laura cosoi jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
soție george simion jpeg
iPhone App Store piata de aplicatii Apple FOTO Shutterstock
colaj kate middleton jpg