Fuego, făcut praf de Tudor Chirilă! Replica neaşteptată a artistului

Ultima actualizare:

    Fuego
Fuego

Tudor Chirilă l-a luat peste picior pe Fuego în timpul unui spectacol recent, în cadrul unui număr de comedie.

«Pentru măicuţa lui Fuego, vă rog frumos, un moment de recu... de linişte! O să cântăm piesa «Perfect» în stilul lui Fuego. Din respect pentru un mare artist, trebuie să acceptaţi. (...) El aşteaptă de la măicuţa lui izbăvire. Eşti bun, băiatule, te iert! Perfeeect, aşa a intrat tehnicianul Grasu' cu cuţitul peste mama lui Fuego. (…) Tare aş vrea să ştiu ce a primit măicuţa lui Fuego de Mărţişor», a spus Chirilă înainte de a părăsi scena.

Răspunsul lui Fuego a fost unul neaşteptat, având în vedere că artistul nu a sărit la gâtul lui Chirilă.

simeon stalpnicul png

«Am încercat, pe parcursul timpului, să mă păstrez departe de afirmaţiile legate de colegii mei, de activitatea lor, cu atât mai puţin de felul în care aleg să se înfăţişeze în faţa publicului. Nu ştiu foarte multe despre ieşirea lui Tudor Chirilă, care probabil e o scăpare firească a unui om spontan, cu fire ludică. Personal, nu îl cunosc, dar îl apreciez pentru determinarea de care a dat dovadă, menţinându-se în prim-plan artistic», a spus el, potrivit www.ziarulring.ro

«Pot spune doar că provine dintr-o familie de seamă, fiind un actor talentat al Teatrului de Comedie, îmbinând ambele componente foarte abil. Am urmărit-o pe mama sa, celebra actriţă Iarina Demian, în nenumarate spectacole, atât în roluri sclipitoare în faţa scenei, cât şi în calitate de regizor de seamă. De tatăl sau, renumitul jurnalist Ioan Chirilă, un simbol al domeniului, mă leagă amintiri speciale, cunoscându-l în cadrul emisiunii «Ceaiul de la ora 5», la debutul meu, unde am fost invitat chiar de dânsul. Am toată stima pentru această familie de profesionişti din care face parte şi Tudor şi cred că, prin toată munca depusă în timp, a reuşit să menţină standardele impuse de părinţii săi, devenind, la rându-i, un simbol al generaţiei sale. Umorul ne poate salva pe toţi când e făcut fără intenţii maliţioase, cu bun-simţ şi spirit liber. Muzica e cea care ne poartă pe toţi în viaţă şi cea care, în cele din urmă, va judeca vorbele», a adăugat el.

image
image
image
image
image
image
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
1 cum ne poate imbolnavi caldura ce avem de facut in zilele caniculare jpg jpeg
paste catolic 2020 papa francisc vatican jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net