Pavel Turcu, respins la preselecţia Eurovision

Ultima actualizare:

    Pavel Turcu
Pavel Turcu

Piesa "Imn Eurovision", interpretată de Pavel Turcu (35 de ani) nu a fost acceptată de juriul Eurovision din Moldova, organizatorii calificând creaţia drept "nepotrivită", scrie ştiumuzică.ro.

Pavel Turcu, paznic la un supermarket din Ungheni, a devenit cel mai mediatizat participant la preselecţia Moldovei pentru Eurovision, după ce piesa lui a adunat un număr impresionant de vizualizări pe YouTube.

Decizia organizatorilor nu l-a lăsat indiferent pe interpret, care a lansat acuzaţii referitoare la descalificarea sa, pe site-ul personal:

"Establishment-ul cultural-artistic de la Chişinău şi-a arătat muşchii şi a demonstrat tuturor că este complet deconectat de realitate, ignorând cu desăvârşire lucruri, cum ar fi : libertatea de a crea un hit cu doar 200 de euro, posibilitatea de a fi promovat şi adus publicului în mod absolut gratuit, şi, cel mai deranjant pentru el, îndrăzneala de a înregistra în 10 zile mai multe accesări pe youtube decât le-a acumulat Millenium sau Nelly Ciobanu în 10 ani. S-o numesc invidie? S-o numesc rânza moldoveneasca, sau pur şi simplu ignoranţă? Nu ştiu, şi nici nu contează.

Oricare ar fi calificarea pe care am putea da-o preselecţiei de ieri, cert este că în urma acestei farse nimeni nu mai are dreptul moral de a face aluzii la cultura naţională care, zice-se, trebuia să ne fie reprezentată la Oslo în luna mai. Prin cele 22 de piese din 25 interpretate într-o engleză foarte aproximativă şi cu aranjamente muzicale plictisitoare, Establishment-ul a mai excelat o dată prin mediocritate, conformism şi banalitate", este de părere Pavel Turcu.

Urmăreşte piesa cu care s-a înscris Pavel Turcu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net