Piţurcă: "Mititelu i-a lăsat intenţionat liberi pe Găman şi Bărboianu pentru a-i da la negru"!

Ultima actualizare:

    Victor Piţurcă
Victor Piţurcă

Victor Piţurcă dă peste cap cazurile lui Găman şi Bărboianu. Fostul selecţioner susţine că cei doi au fost intenţionat declaraţi liberi de contract, pentru ca Adrian Mititelu să-i poate vinde "la negru". Patronul Ştiinţei voia astfel să fenteze Fiscul, în conturile căruia intră toţi banii pe care îi încasează Craaiova, din cauza datoriile către buget.

"În contract aşa scrie, eu sper ca cei de la TAS, dacă se va ajunge acolo, să analizeze exact ce s-a semnat între mine şi Craiova. Eu nu vreau să mai intru în conflict cu acest om, el doar vorbeşte. S-a dovedit că tot ce a spus până acum au fost numai minciuni. Eu cred că el încearcă să aibă gura mare în speranţa că va influenţa pe cineva.

Conform contractului, Mititelu trebuie să-mi plătească 12 milioane de euro, nu 7 milioane de euro. Eu nu m-am dus la Craiova să-i iau banii lui Mititelu, eu am început munca acolo pe banii mei, m-am dus cu proprii bani. Eu m-am dus la Craiova să fac treabă, iar echipa era într-un trend ascendent.

Mititelu a făcut o greşeală, le-a dat drumul acelor jucători liberi de contract, ca să-i vândă la negru. Domnul Mititelu le-a dat acele hârtii, acele garanţii, suporterii ar fi putut fi supăraţi pe mine dacă le dădeam eu drumul. Ceea ce spune Mititelu pe la televiziuni este praf aruncat în ochii lumii. Contractele lui Găman şi Bărboianu nu sunt valabile, au fost semnate înainte să fie liberi. Eu nu mai discut cu acest derbedeu, el a încercat să-mi ia banii. Pentru mine, Mititelu este un bandit, un escroc şi un prost.

Din punctul meu de vedere, Găman şi Bărboianu au făcut o greşeală. Ei trebuiau să joace câteva luni la o echipă din România şi, după ce îşi rezolvau problemele, plecau la o echipă din străinătate. Oricum, eu am vorbit cu ei, ei sunt hotărâţi să meargă până la capăt, nu se vor mai întoarce niciodată la Craiova", a declarat Victor Piţurcă la Sport.ro

image
image
image
image
image
image
bookin pastravaria alex jpeg
living jpeg
arethia tatarescu captura video jpg
strada xenofon foto david muntean
frica jpg
cerneala pete png
caine slovacia jpg
Carmen Brumă are rețeta perfectă a toamnei!