Preşedintele TVR, despre acuzaţiile aduse lui Tabără: «E mult prea devreme să ne pronunţăm»

simeon stalpnicul png

Alexandru Lăzescu, preşedintele-director general al Societăţii Române de Televiziune (SRTv), a spus că nu poate comenta acuzaţiile de viol care i se aduc directorului Departamentului Film al televiziunii, Cristian Tabără, atât timp cât nu există suficiente „elemente concrete".

„În acest moment este mult prea devreme să ne pronunţăm, e un caz incipient din punct de vedere al justiţiei, iar din punctul lui de vedere (al lui Cristian Tabără, n. r.) e o situaţie delicată", a declarat Alexandru Lăzescu pentru Adevărul.

Preşedintele TVR a precizat că, la cum arată lucrurile în acest moment, „nu poţi să pui la zid pe cineva", având în vedere că, pentru o acuzaţie atât de gravă trebuie să existe o bază solidă. „Rămâne de văzut dacă e ceva solid din punct de vedere al instrumentării cazului, să vedem cum decurg lucrurile în instanţă, deocamdată suntem într-o fază de cercetări premergătoare", a completat Lăzescu.

simeon stalpnicul png

Întrebat dacă scandalul, fie că are baze reale, fie că nu, va afecta în vreun fel televiziunea publică, Lăzescu a răspuns: „Dacă subiectul este gestionat cu bună credinţă în spaţiul media, n-ar trebui ca imaginea TVR să fie afectată".

„Singurul lucru pe care sper că-l vor face gazetele şi presa cu credibilitate este să trateze cu delicateţea necesară, nu să ignore subiectul", a completat preşedintele TVR.

Acesta a subliniat că trebuie ţinut cont de felul în care acest scandal ar putea afecta viaţa fetiţei implicate, dar şi cariera lui Cristian Tabără, în cazul în care se va dovedi că acesta este nevinovat.

Mai citeşte:

Cristian Tabără este cercetat pentru violul unei fetiţe

Cristian Tabără: «Nu este nimic adevărat»

Fosta soţie şi prietenii din Oradea nu-l consideră capabil de viol pe Cristian Tabără

Nu există niciun dosar penal pentru viol pe numele lui Cristian Tabără

cub gabriel apostol png
zodii care imprumuta bani jpg
gabriel apostol jpg
andreea ibacka si majda jpg
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
harry si meghan jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
Wednesday Addams dance jpg
prater jpg
judecator gabriel apostol foto master chef jpg
image
image
image
image
bitcoin crypto jpg
târg Crăciun Sibiu jpg
Kate Middleton și Regina Letizia jpg
viespile ucigașe jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
inselat jpeg