Primul bărbat din showbiz care îşi pune silicoane! Detaliile unei operaţii incredibile

Ultima actualizare:

    Adrian Pescariu
Adrian Pescariu

Îşi doreşte un trup plin de muşchi, dar nu vrea să ridice un deget pentru asta. Ca să nu petreacă luni întregi la sala de fitness, stilistul vedetelor s-a gândit să apeleze direct la estetician pentru a avea pectoralii mult visaţi. 

Adrian Pescariu este un obişnuit al cabinetelor de chirurgie estetică. Cu ani în urmă şi-a făcut de mai multe ori rinoplastie, iar acum îşi doreşte pectorali artificiali.

"O să-mi pun silicon în sâni. Intervenţia va fi prin sfârc aşa că nu o să se vadă absolut nimic. Bărbaţii din cluburi în loc să le pună iubitelor silicoane ar trebui să investească în imaginea lor ", a spus Adrian Pescariu la "Poveştiri adevărate.

simeon stalpnicul png

Stilistul se va lăsa pe mâna dr. Kasem Abu Bakr, cunoscut deja în rândul vedetelor care i-au trecut pragul.

"De mâine am să fac parte din clanul băieţilor musculoşi spun doar atat : celebru pentru sânii Nicoletei Luciu sau ai Loredanei Chivu şi a altor zeci de vedete Dr. Kasem va aduce in Romania primul implant de silicon adresat exclusiv bărbaţilor pentru un piept ca de spartan", a scris stilistul pe contul său de Facebook. 

Anul acesta, în primăvară, Pescariu şi-a făcut liposucţie la şolduri, la burtă, la bărbie şi la faţă. Totul cu 6.000 de euro, în două ore şi jumătate. Intervenţia a avut loc la clinica medicului la care apelează şi Nicoleta Luciu.

image
image
image
image
image
image
Tort aniversar - lumanari - zi de nastere FOTO Shutterstock
Eclipsa de Soare  jpg
WhatsApp Image 2024 02 28 at 10 52 43 jpeg
blue grotto capri jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
statiune balneara romania shutterstock  jpg
ulei de masline in lanturi jpg
Incendiu Valencia 22 februarie 2024 Foto AFP 3 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net