Prinţesa «războinică» Brianna Caradja a fost săltată de jandarmi

Ultima actualizare:

    Prinţesa Briana Caradja a fost săltată de jandarmi
Prinţesa Briana Caradja a fost săltată de jandarmi

Proteste din partea activiştilor ce militează împotriva implementării proiectului Roşia Montană Gold Corporation. Mai mulţi activişti ai ONG-ului “Regeneration” s-au adunat în faţa sediului Ministerului Mediului din Bucureşti pentru a protesta împotriva politicii părtinitoare a oficialilor din minister faţă de proiectul de la Roşia Montană.

Chiar de la apariţia lor în fata ministerului, agenţii care asigură securitatea clădirii, au intervenit prompt  pentru a nu îi lăsa pe activişti să îşi desfăşoare protestul. Doi dintre cei care ţineau un banner au fost imediat bruscaţi de agenţii  ministerului şi bannerul le-a fost smuls. La aproximativ o oră de la apariţia protestatarilor, o dubă a jandarmeriei a şi-a făcut prezenţa în faţa ministerului şi i-a ridicat pe toţi cei ce participau la acţiunea ONG-ului.

 La apariţia jandarmilor protestatarii au încercat să se lege cu lanţuri dar jandarmii nu le-au permis acestora să rămână în faţa edificiului.

La protestul de astăzi, a apărut şi Prinţesa Brianna Caradja care a avut parte de acelaşi tratament din partea autorităţilor. ea a fost condusă cu restul grupului de protestatari la secţia de poliţie şi sancţionată contravenţional.

CLICK aici pentru a vedea mai multe imagini de la acţiunea de protest de azi

“Jandarmii nu au justificat în nici un fel acţiunea lor reprimată de azi dimineaţă, doar au venit şi ne-au bruscat, au tras de noi şi ne-au urcat în duba cu care veniseră. Ne-au dus la o secţie de poliţie unde au întocmit deja obişnuitele procese verbale  împotriva celor care au participat la acţiunea de protest. Pentru ei, nu a contat nici de data asta dreptul nostru de a ne afla şi a protesta paşnic în faţa unei clădiri publice, pe domeniu public”, declară revoltată Raluca Dan, una dintre protestatarele care a participat la acţiunea de dimineaţă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
rugaciune biblie tatal nostru freepick jpg
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net