Prodanca, răsfăţată de Reghe în Antalya

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mic dejun la pat, flori, mici surprize şi cine romantice la restaurante, aşa şi-a răsfăţat Reghe soţia şi în această vacanţă, în Antalya. Şi, pentru că nu au fost cu toată familia, ca în dăţile trecute, cei doi au avut parte de linişte şi de odihnă cât pentru cinci luni de acum încolo.

Citeşte şi:

Ana Maria Prodan poartă cizme lungi până la fund - FOTO

Anamaria Prodan sparge 15.000 $ la Las Vegas, de Revelion!

Ana Maria Prodan îşi va purta «sarmalele» şi la 80 de ani! VIDEO

Pentru Anamaria Prodan, vacanţa perfectă este atunci când e cu familia. În general, merg „claie peste grămadă". Dar nu şi în această ultimă escapadă, din Antalya.

Pentru că trei dintre copiii cuplului au avut cursuri la şcoală, singurul copil care i-a însoţit a fost cel mic, Laur junior. „Fiind doar cu el, m-am odihnit să-mi ajungă. Dar ne-am şi distrat de minune. Am prins cinci zile călduţe, fără ploaie, aşa că am făcut şi puţină plajă, pe terasă. Am mers la meciuri de fotbal, la cumpărături, am făcut saună şi masaj cât cuprinde", spune Anamaria.

Cât a cheltuit la cumpărături nu ştie. „Nu-mi place să mă ocup de bani, de plăţi. Eu nu număr niciodată banii din portofel, eu îi cheltui. Soţul meu se ocupă de partea financiară". De ce a mers acum, în extrasezon? Din cauza programului, ne lămureşte. Vara şi iarna, când toată lumea merge în vacanţe, noi muncim. Reghe are cantonamente, iar eu perioadele de transfer. Aşa că noi mergem în vacanţă când alţii se întorc", mai spune, râzând, Anamaria.

«Bărbaţi ca soţul meu sunt pe cale de dispariţie»

„Aş fi moartă fără Laur al meu. Bărbaţi ca el sunt pe cale de dispariţie”, spune Anamaria. El îi face mereu surprize, îi umple casa de flori, găteşte şi-i aduce micul dejun la pat. Inclusiv în vacanţe are grijă de tot. „Eu sunt o visătoare, el îmi organizează viaţa”.

Antalya, perfectă pentru vacanţele cu «piticii»

Majoritatea resorturilor din Antalya sunt ideale pentru vacanţele cu cei mici, susţine Prodanca. Acolo nu te poţi plictisi, toată familia are ceva de făcut, în special „piticii".

"La Ela Resort, unde am fost noi, era parc acvatic, locuri de joacă, un spa senzaţional pentru adulţi, magazine, restaurante, toate în incinta hotelului. Practic, nu ai motive să ieşi de acolo".

Oferte de vacanţă

Ela Quality Resort, 5*, 7 nopţi cazare cu Ultra All Inclusive, avion, transferuri, preţ de la 1.454 €/cameră dublă, www.zodiac-travel.ro

Royal Holiday Palace, 5*, 7 nopţi cazare cu Ultra All Inclusive, avion, transferuri, preţ între 1.658 şi 2.027 €/cameră dublă, www.christiantour.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net