Profu’ de ştiinţe s-a mutat în tomberon

Ultima actualizare:

    Jeff Wilson n-a renunţat  la slujba de profesor, chiar  dacă spaţiul îngust nu-i  permite să aibă un birouFoto: Photoland/Caters
Jeff Wilson n-a renunţat la slujba de profesor, chiar dacă spaţiul îngust nu-i permite să aibă un birouFoto: Photoland/Caters

Locuinţa unui profesor american a devenit cea mai mică din lume. Asta pentru că Jeff Wilson trăieşte de aproape un an într-un tomberon de trei metri pătraţi.

Jeff Wilson nu şi-a pierdut minţile şi nici nu trece printr-o perioadă grea din viaţă. Decan al Facultăţii de Ştiinţe din Austin, Texas, americanul şi-a vândut toată agoniseala de o viaţă şi a rămas doar cu cele trebuincioase pentru viaţa modestă din tomberon. Profesorul universitar, cu o vârstă puţin peste 40 de ani, locuieşte singur-cuc într-un container de trei metri pătraţi, de aproape un an. Şi-a ales cea mai amărâtă pubelă din oraş şi s-a hotărât să se mute în ea.

După ce şi-a vândut casa de peste 200 mp, s-a mutat cu chirie într-un apartament de 45 mp. Bărbatul şi-a vândut apoi toate hainele şi mobila de care nu avea nevoie cu numai un dolar.

Acolo, în tomberon, şi-a amenajat un dormitor, care-i serveşte şi ca bucătărie, şi ca birou. „Casa mea este cea mai mică şi bine pusă la punct locuinţă construită vreodată şi este situată în campusul Universităţii Huston-Tillotson”, povesteşte mândru Jeff. Cu timpul, şi-a instalat aer condiţionat, panouri solare pentru lumină şi chiar o toaletă. Deşi iarna degeră de frig, iar vara moare de cald, Jeff are de gând să mai locuiască aşa cel puţin doi ani de zile.

„Locuinţa” bărbatului  e situată într-un  campus universitar
„Locuinţa” bărbatului e situată într-un campus universitar
image
image
image
image
image
image
atac cutit jpeg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
decoratiuni feng shui shutterstock 1868255917 jpg
pompieri incendiu jpeg
Pensii 2022  Vesti bune pentru pensionarii din Romania cat vor creste pensiile de la 1 ianuarie webp
hrana pisici shutterstock jpg
permis de conducere freepik jpg
image
actualitate.net