Răduleasca, tratată ca o prinţesă de Oţil

Dani iese din casă  și pornește  aerul condiţionat  la maşină
Dani iese din casă și pornește aerul condiţionat la maşină

Aflată pentru câteva zile în România, Mihaela Rădulescu l-a revăzut pe iubitul său, Dani Oţil, căruia îi duce dorul când e la Monaco. Lucru de înţeles, având în vedere că acesta este foarte atent şi galant cu ea. Fotoreporterii Click! au surprins cum îşi tratează Oţil iubita ca pe o prinţesă.

Sunt împreună de cinci ani, iar la începutul relaţiei lor mulţi au pariat că aceasta nu va rezista din cauza diferenţei mari de vârstă dintre ei. Şi, totuşi, timpul a demonstrat contrariul. Povestea de dragoste dintre Mihaela Rădulescu (44 de ani) şi Dani Oţil (33 de ani) continuă şi în ziua de azi, iar distanţa care-i separă nu pare să le afecteze relaţia.

Dani iese din casă și pornește aerul condiţionat la maşină


    Dani iese din casă  și pornește  aerul condiţionat  la maşină
Dani iese din casă și pornește aerul condiţionat la maşină

Vedeta Antenei 1 cară bagajele iubitei sale

simeon stalpnicul png

Mihaela mai vine din când în când prin România, iar fotoreporterii Click! au surprins-o chiar joi, în ziua în care îşi încheia una dintre scurtele sale vizite în ţară. În scurta perioadă în care a stat în România, vedeta a locuit la Corbeanca, în vila iubitul ei. De altfel, acesta a şi condus-o în ziua plecării la aeroport. Primul care a ieşit din vilă a fost Dani. Cum era o zi caniculară, el a pornit motorul maşinii şi a dat drumul la aerul condiţionat.

Abia când în maşină s-a răcorit, cei doi au plecat spre aeroport

simeon stalpnicul png

La aeroport, Răduleasca rămâne în maşină cât Oţil scoate bagajele

simeon stalpnicul png

Astfel, prezentatorul de la Antena 1 a vrut să se asigure că atunci când iubita lui va urca în limuzină se va bucura de confort termic. Tot Dani a fost cel care i-a cărat bagajele Mihaelei şi le-a pus în portbagajul maşinii. Abia după ce a terminat de dus la maşină genţile, timp în care aerul condiţionat şi-a făcut treaba şi a răcorit interiorul, Dani şi-a anunţat iubita că sunt gata de plecare.

Deşi temperaturile erau foarte ridicate, Mihaela şi-a făcut apariţia îmbrăcată în blugi, iar peste maieul de culoare închisă avea o vestă. Elementul care a atras, însă, atenţia în mod deosebit au fost cizmuliţele până la glezne, în contrast cu vremea foarte călduroasă. Odată ajunşi la aeroport, Dani s-a dovedit acelaşi bărbat galant.

Mihaela se uită lung şi galeş la iubitul care rămâne în Bucureşti

simeon stalpnicul png

Ca să-şi ferească, pesemne, iubita de privirile indiscrete, el a dat jos mai întâi bagajele din maşină şi abia apoi a coborât şi Mihaela să şi le ia în primire. Fie grăbită să intre cât mai repede în aeroport, fie copleşită de momentul despărţirii, la un moment dat, şi-a scăpat din mână paşaportul, vedeta aplecându-se să şi-l recupereze.

Se iubesc de aproape cinci ani

După divorţul de Elan Schwartznberg din 2009, vedeta şi-a găsit fericirea în braţele mai tânărului Dani Oţil. În ciuda faptului că-i separă mii de kilometri, relaţia dintre Mihaela Rădulescu (44 de ani) şi Dani Oţil (33 de ani) a rămas la fel de strânsă. De aproape cinci ani, diva care locuieşte la Monaco şi prezentatorul tv rămas în Bucureşti, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Gurile rele nu le-au dat nici o şansă, însă cei doi se încăpăţânează să arate tuturor că nici distanţa, nici vârsta, nici divorţurile nu sunt un impediment în calea iubirii. "Când ne întâlnim, nu ne punem buletinele pe noptieră. Deci, este o relaţie între un bărbat şi o femeie şi atât", declara roşcata într-un interviu. Cei doi au multe pasiuni în comun, printre care şi sporturile cu motor.

8 boca arsenie  jpeg
Mihaela Borcea 9 jpg
FotoJet jpg
eticheta alimente jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
beneficiile colagenului pentru piele jpg
somn shutterstock 398208937 jpg
cristiano ronaldo campionatul mondial 2022 jpg
Kathryn Lord webp
image
image
image
image
transylvania 3902156 1920 jpg
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg