Ramona, chef cu manele în discoteca de la sat

simeon stalpnicul png

Criza se face simţită şi în rândul piţipoancelor de Dorobanţi! Cluburile de fiţe au fost date pe discotecile de la ţară.

Una dintre vedetele care a vrut să arate că nu contează locul dacă vrei să te distrezi, ci mai mult compania în care te afli, este Ramona Gabor, sora Monicăi Columbeanu.

Bruneta a petrecut, sâmbătă noapte, alături de iubitul ei, Gabi Bădălău, într-o discotecă dintr-o comună din judeţul Giurgiu.

Au rămas muţi de uimire când au văzut cine le-a călcat pragul clubului. O ştiau doar de la televizor sau din tabloide.

Ramona Gabor, cu sânii la vedere în Panama - VIDEO

Fără prea multe fiţe, Ramona Gabor şi-a însoţit iubitul în discoteca "Royal", din comuna Budurugeni, unde fusese invitat de nişte amici să-şi sărbătorească ziua de nume. Îmbrăcată toată în negru şi cu bun-gust, bruneta a atras imediat privirile tinerilor veniţi să se distreze.

S-au aşezat la o masă în apropierea barului şi după ce au băut ceva whisky s-au pus pe dansat.

S-au zbânţuit până în zori pe tot felul de muzică, house, dance, latino sau chiar manele.

Din când-n când, la microfonul dj-ul se mai auzea câte o dedicaţie şi pentru clientul de "vază".

Clubul “Royal” este foarte cunoscut în zonă. I se mai spune şi micul “Bamboo”. În fiecare sâmbătă noapte se adună sute de tineri care dansează până în zori. Majoritatea clienţilor vin tocmai din Bucureşti.

simeon stalpnicul png

Ramona Gabor a mai arătat încă o dată că nu a uitat de unde a plecat. Chiar dacă a fost văzută des în clubul “Bamboo” din Capitală, sora Monicăi Columbeanu îşi mai aduce aminte de adolescenţă în câte un club de la ţară.

simeon stalpnicul png

«Gabi venea şi înainte la clubul ăsta»

Patronul clubului ne-a spus că a aflat târziu că în locaţia lui se află printre clienţi şi Ramona Gabor şi iubitul acesteia.

"Gabi, prietenul ei, stă într-o comună lângă noi. El venea şi înainte aici. Nu este un client fidel, dar mai venea. De când este cu fata asta a venit pentru prima oară. Ştiu că sărbătoreau pe cineva la ei la masă".

«Toată lumea se uita la ea»

"Am văzut-o şi arată bine rău. Stătea la o masă de lângă bar. Toată lumea se uita la ei. Mai ales la ea. E o vedetă care a venit la noi la ţară, la discotecă...", ne-a spus Ninel, un tânăr care s-a distrat şi el sâmbătă noapte în clubul "Royal".

Mai citeşte:

Ramona Gabor: «Nu mă mărit, nu vreau să fiu gospodină»Ramona Gabor, şcolită de TeoRamona Gabor a slăbit 10 kg în junglă!Ramona Gabor a primit inelul de la Bădălău!Ramona Gabor, cu prezervative în junglă

FotoJet (2) jpg
FotoJet (6) jpg
cub dana nălbaru png
FotoJet (1) jpg
FotoJet (7) jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
cub cub cătălin scărlătescu png
FotoJet (8) jpg
image
image
image
image
image
image
fumat , alcool, jpg
FotoJet (6) jpg
salariu copy jpeg
cluj napoca 2126987 1920 jpg
Prima ninsoare din iarna 2022-2023 în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
animal 1867472 1920 jpg