Raţ, la Real Madrid?

Ultima actualizare:

"AS" scrie că Real doreşte să transfere un jucător pentru următorii trei ani, care să fie ieftin, să fie de picior stâng şi care să fie eligibil pentru Liga Campionilor. Răzvan Raţ este fotbalistul care corespunde cel mai bine acestui profil.

"Real are nevoie de un jucător de picior stâng, iar jucătorii extracomunitari vor fi mai scumpi din cauza taxelor care cresc până la 43% din ianuarie 2010", a scris cotidianul spaniol.

De unde interesul pentru Raț, un fundaș de bandă? În eventualitatea în care madrilenii nu vor reuși să aducă un fundaș central, ei se vor orienta către unul lateral stânga, urmând ca pe postul lui Pepe să reprofileze un apărător multivalent din lot.

Pe lista posibililor jucători doriţi la Real Madrid, alături de Raţ, se mai află Carlos Cuellar (Aston Villa), Jonathan (Cruzeiro), Branislav Ivanovic (Chelsea) şi Nicolas Otamendi (Velez).

Mircea Lucescu, antrenor Șahtior Donețk:

”Ar fi minunat ca Răzvan să joace la Real Madrid. Sunt bucuros şi mulţumit că există interes din partea lor. El s-ar descurca în Spania fără nicio problemă. Nu am vrut să-l las pe Raţ să plece la o echipă sub nivelul lui Şahtior. Poate va pleca acum. Nu mă opun plecării lui Raţ și pentru că are o vârstă. El are o experienţă internaţională vastă, nu se accidentează şi ar fi o satisfacţie imensă pentru mine ca el să plece la Real Madrid”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Captură de ecran 2024 05 15 202609 png
image
image
image
image
image
image
venus de draguseni jpg
Pothi kalymnos jpg
image png
bancomat jpeg
acoperis luat de vant craiova foto via gds.ro
judetul constanta jpeg
ceai plante jpeg
amazoane jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net