Răzvan Dumitrescu, iubitul Oanei: «Zăvo nu poate să respire fără masca de oxigen!»

simeon stalpnicul png

Oana a ajuns duminică, din nou, la spital, acuzând ameţeli şi stări de leşin, dar şi probleme de respiraţie. Medicii au vrut să o oprească în spital pentru mai multe analize, însă Zăvo (37 de ani) a părăsit camera de gardă pe propria răspundere. Iubitul ei, Răzvan Dumitrescu (26 de ani), s-a speriat de moarte şi e decis să o bată pe Oana la cap ca să-şi facă şi restul de investigaţii.

Oana a refuzat internarea, având oroare de spital, şi s-a lăsat pe mâna iubitului ei, Răzvan Dumitrescu, care nu mai ştie cum să o răsfeţe.

„Are momente în care îşi pierde cunoştinţa şi nu poate respira decât cu mască de oxigen. Am văzut rezultatele la analize, nu ştiu să vă spun exact ce are, pentru că vom merge astăzi să facem mai multe investigaţii, la o clinică privată. E normal să fiu speriat, dar sper că tratamentul îşi va face efectul şi o va pune pe picioare cât de cât. Nu are voie să se streseze, să ţipe sau să se enerveze. Îi trebuie multă linişte", ne-a declarat tânărul de 26 de ani. Şi mama Oanei, Mărioara Zăvoranu, s-a interesat de starea de sănătate a fiicei ei. „Ca orice mamă şi doamna Mărioara este speriată şi speră ca Oana să-şi revină cât mai repede", ne-a mai spus el.

Oana Zăvoranu respiră masca de oxigen (Foto: captură video Kanal D)

simeon stalpnicul png

„Sunt cu o mască de oxigen pe nas, că altfel nu pot respira. Ieri am ieşit din spital pe semnătură, pe propria răspundere. Doctorii mi-au spus că stările mele de leşin se datorează stresului, nesomnului, alimentaţiei proaste şi problemelor respiratorii. Am momente în care rămân fără oxigen. Doctorii mi-au recomandat să folosesc o mască, la care am şi o butelie de oxigen . Zici că sunt Michael Jackson! Încă mai am ameţeli şi abia pot să mă ridic din pat. Doctorul mi-a dat o reţetă de zici că e pomelnic. În plus, sunt şi răcită. Însă, nu mor caii când vor câinii!", ne-a declarat ieri, Oana Zăvoranu.

Adusă cu targa acasă

Oana Zăvoranu s-a simţit duminică foarte rău, însă nu a dorit să stea prea mult la Urgenţă, chiar dacă medicii au sfătuit-o să se interneze, pentru mai multe analize. Ea a cerut să fie adusă acasă, dar, când reporterii PRO TV au filmat-o, ea şi-a pus pătura în cap pentru a nu fi surprinsă în acea stare.

E o diferenţă de 12 ani între ei

Răzvan Dumitrescu şi Oana Zăvoranu formează un cuplu de mai bine de şase luni, însă au decis să-şi ţină relaţia ferită de ochii presei.

Oana (38 de ani) şi Răzvan (26 de ani), fost jurnalist, cred că dragostea nu are vârstă şi mărturisesc că le este foarte bine împreună.

Relaţia lor a început după o discuţie de trei ore, timp în care Zăvo i-a luat minţile lui Răzvan, acesta îndrăgostindu-se iremediabil de nonconformista vedetă.

Mai citeşte:

Oana Zăvoranu, din spital: «Sper că voi fi bine. Mă încearcă oboseala şi stresul»

Oana Zăvoranu, de urgenţă la spital! «Starea ei nu e bună deloc»

Oana Zăvoranu: «Regret fiecare cuvinţel pe care i l-am spus mamei!»

oana roman si marius elisei
razvan danciu razboinic survivor romania 2023 jpg
Adriana și Eliza Iliescu
nunta insta jpg
sebastian ghiorghiu jpg
cub claudia patrascanu png
Horoscop - zodii - zodiac FOTO Shutterstock
Shauna Rae și iubitul jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 27 ianuarie aducerea moastelor sfantului ioan gură de aur jpg
condimente jpeg
carduri energie scumpa jpg
Pomii înfloriţi şi gazonul proaspăt tuns o fac pe actriţă sp stea numai în curte jpeg
elevi jpeg
cos cumparaturi shutter jpeg