Rita Mureşan, decizie surprinzătoare pe plan profesional. Ce planuri are creatoarea


    Rita Mureşan va lansa o nouă colecţie de haine (foto: facebook)
Rita Mureşan va lansa o nouă colecţie de haine (foto: facebook)

Pelerinajele şi cursurile despre spiritualitate au împins-o pe designerul Rita Mureşan să îşi schimbe perspectiva artistică şi să creeze o colecţie de haine cu mesaje biblice. Tricourile, salopetele, fustele şi rochiile vor avea etichete inedite, atăt preţul lor cât şi numarul de modele pe care le va avea colecţia având o însemnătate aparte.

 "Fiecare piesă are un mesaj spiritual pentru că, în loc de etichetă, există o carte cu informaţii despre arhanghelii Mihail, Gavriil, Rafail sau Uriil ori despre Îngerul Păzitor, cel la care ne rugăm încă de când suntem mici", povesteşte Rita Mureşan despre hainele pe care le va lansa. Inspiraţia vedetei vine se pare din meditaţii şi vise şi prin urmare este o colecţie in care artista pune foarte mult suflet, chiar dacă ca număr de bucăţi este cea mai redusă numeric colecţie a designerului.

"În general, dau atenţie viselor mele, şi această idee a hainelor cu mesaje spirituale a venit spre mine în diferite variante din mai multe părţi, şi în meditaţie, şi în vise, şi în discuţiile avute cu managerul de la Lachez. E colecţia cea mai redusă ca număr de produse pe care am lucrat-o până acum, dar şi cea la care am pus cel mai mult suflet. Însă, ca orice proiect spiritual pe care încerci să-l aduci în material, nu a fost uşor de dus. Am avut de învăţat nişte lecţii, am avut momente de respirat adânc, de zâmbit şi de mers mai departe pentru că lucrurile se întâmplă aşa cum trebuie să se întâmple, iar tu îţi doreşti să se întâmple într-un anume fel, vrei să forţezi lucrurile şi viaţa îţi demonstrează că te forţează ea pe tine", povesteşte Rita Mureşan pentru ziarulring.ro

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
cub razvan ciobanu png
horoscop zilnic gemeni jpeg
cub theo rose anghel damian png
cub gabriela marin denise pilafai png
kovacs istvan epa efe h 56708481 jpeg
Ninsoare - barbat de umbrela - meteo - vremea FOTO Shutterstock
image
image
image
image
5 vloggerita mimi in depresie 5 jpg jpeg
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg
Prima doamnă a SUA s a ocupat de decorațiuni jpg