Robert Negoiţă, devoratorul de curve de lux

simeon stalpnicul png

Un nou scandal sexual loveşte lumea oamenilor cu bani şi a politicienilor! Declaraţiile a peste 80 de tinere în faţa ofiţerilor de la Crimă Organizată scot la iveală amănunte vehement negate de nume mari din politică şi showbiz-ul românesc.

După zeci de ore de audieri, ofiţerii de la Crimă Organizată Ialomiţa au finalizat unul dintre cele mai tari dosare de proxenetism. Asta pentru că sunt vehiculate nume grele din politică, artişti şi oameni de afaceri.

Povestea a ieşit la iveală când Ion Valeriu Tămârjan şi Relu Cornel Costan, patronii unor agenţii de fotomodele, au fost arestaţi pentru proxenetism şi evaziune fiscală. Mai exact, cei doi, ajutaţi de alţi locotenenţi, racolau tinere pe care le duceau la produs în Clubul Babylon din Viena.

Superofertă pentru Robert Negoiţă: «Acum e un pic pe ciclu! Dar un oral duce, nu-i problemă!»

Membră PSD - damă de companie: «Sexul cu Bănicioiu s-a întâmplat pur şi simplu»

Fraţii Negoiţă şi Adrian Enache, clienţi de lux ai unei reţele de prostituţie

Scandalul sexual cu Enache şi fraţii Negoiţă: Bănicioiu: «Îi dau în judecată pe toţi cei care mă acuză»

Acestea sunt fetele care apar pe site-ul Clubului Babylon din Viena, unde erau duse şi româncele să se prostitueze

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Altora le promiteau participarea, dar şi câştigarea unor concursuri de frumuseţe contra sex. Aşa au ajuns câteva dintre ele să cunoască oameni influenţi cu care, în schimbul unor sume de bani, au întreţinut relaţii sexuale.

Una dintre ele, Daniela Florentina Ruscaş, care a concurat la Miss Academy, în anul 2008, la invitaţia lui Tămârjan, a câştigat locul doi după ce a trecut prin patul deputaului PSD Robert Negoiţă, patronul RIN Grand Hotel din Bucureşti.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

În rechizitoriul anchetatorilor se arată că inculpatul Tămârjan i-a făcut cunoştinţă cu Robert Negoiţă despre care i-a spus că este un bărbat bogat şi care o va putea ajuta financiar. Florentina a înţeles că i se propunea să aibă o relaţie cu patronul hotelului.

Fata a acceptat propunerea, astfel că, în timpul concursului, a întreţinut mai multe partide de sex cu acesta, pentru care a primit între 500 şi 1.000 de lei.

Ţinând cont de „învăţăturile" lui Tămârjan, tânăra a păstrat legătura cu Negoiţă cu care a mai făcut sex în locuinţa sa şi în hotelul pe care îl deţine cu fratele lui. El i-a propus de câteva ori să întreţină acte sexuale şi cu prieteni de-ai săi, Nicolae Bănicoiu şi cântăreţul Adrian Enache. Singurul care s-a bucurat de tinereţea fetei a fost doar Adrian Enache, pe Bănicioiu refuzându-l elegant.

Valeriu Tămârjan a fost prezent la aniversarea lui Robert Negoiţă de anul trecut

simeon stalpnicul png

«E o mizerie şi voi dovedi asta»

Omul de afaceri Robert Negoiţă a aflat cu stupoare că i se atribuie relaţii cu prostituate, din „reţeaua" lui Ion Tămârjan şi Relu Costan.

„Este o mizerie şi vom dovedi asta. Eu îi cunosc pe aceşti oameni. Au agenţii de modele cu care am organizat evenimente la hotelul meu, de mai multe ori. Relaţii strict de afaceri. Eu nu i-am cunoscut ca interlopi sau proxeneţi, ci parteneri de afaceri şi atât. Nu am nici o idee de ce sunt băgat în mizeria asta. Sincer, nu cred ca sunt în situaţia să apelez la prostituate, nici eu, nici fratele meu Ionuţ! Am aflat că unele dintre fete au fost trezite în toiul nopţii şi întrebate ce ştiu despre Robert Negoiţă. Voi demonstra că nu am nicio legătură cu aşa-zisele reţele de prostituţie", ne-a precizat Robert Negoiţă.

Şi deputatul Bănicioiu ar fi plătit fete pentru sex

În scandalul sexual apare ca martor şi liderul TSD, Nicu Bănicioiu, unul dintre cei mai buni prieteni ai deputatului Robert Negoiţă. Despre deputatul Bănicioiu se arată în dosarul procurorilor că ar fi beneficiat, în mai multe rânduri, „de acte sexuale plătite", dar şi că le-ar fi garantat unor concurente la Miss TSD câştigarea concursului în schimbul unor favoruri sexuale.

„ Îi dau în judecată pe cei care mă acuză. Nu este adevărat. Ei încearcă să mă convingă pe mine să-l torn pe Robert Negoiţă. Sunt numai aberaţii toate speculaţiile astea. Eu în primăvară mă căsătoresc. O să-l am ca naş de cununie, cel mai probabil, pe Silviu Prigoană pentru că mă bate la cap să mă năşească de multă vreme", a declarat pentru „Click!", liderul TSD, Nicu Bănicioiu.

Enache: «Am fost în juriu, dar nu le cunosc pe fete»

În dosar se precizează că Daniela Florentina Ruşcaş ar fi făcut sex şi cu Adrian Enache, după Robert Negoiţă. „Nu am nici o legătură cu acest scandal. Nu le cunosc pe fetele acelea şi nu le-am văzut decât o singură dată în viaţa mea, la acel concurs „Miss Academia".Este adevărat, sunt prieten cu Robert Negoiţă. Am fost acasă la el, la ziua lui. La acel concurs am fost în juriu şi am prezentat evenimentul.Nu am nici cea mai mică legătură cu acest scandal, sunt doar invenţii. Am primit citaţie să merg să dau declaraţii în calitate de martor, dar încă nu am fost. L-am trimis pe avocatul meu, Cătălin Dancu, să vorbească cu procurorul. Cel mai probabil voi merge să dau declaraţii, pentră că nu am ce face, dar nu ştiu ce vor să afle de la mine", a declarat Adrian Enache pentru Click!

Membră PSD, sex cu fraţii Negoiţă, Adrian Enache şi Nicu Bănicioiu

Ioana Simona Dăncuş are 22 de ani şi este membru PSD din 2009. Ea a povestit procurorilor DIICOT, despre experienţa sa de damă de companie. În octombrie - noiembrie 2007, Simona l-a cunoscut la Braşov pe Robert Negoiţă.

"Am făcut sex cu Negoiţă de mai multe ori, la el acasă şi la hotel şi am primit bani", a mai povestit tânăra.

"La o petrecere organizată la Rin Grand Hotel l-am cunoscut pe Adrian Enache, cu care am făcut sex. În 2007, l-am cunoscut şi pe Bănicioiu Nicolae, cu care am întreţinut o singură dată un act sexual, în anul 2009, în Delta Dunării, la o conferinţă PSD. Nu am primit nici un ban de la Băniciou", a mai arătat Ioana Simona Dăncuş care a mai declarat că a făcut sex pe bani şi cu Ionuţ, fratele lui Robert.

«Nu vreau să mă duc cu Robert. Insistă prea mult»

Ocheană Oana Maria: „Eu nu vreau sa ma duc cu robert in seara asta pt k insista prea mult si nu imi plac chestiile astea.modul cum se comporta.plm..."

Costan Relu Cornel: „Eu zic ca e o partida buna,nu crezi?"

Oana: „Ba da cornel.si nu numai.dar nu asa.l_am cunoscut d o zi si gta.oricum,am vb cu el! am lamurit lucrurile!tinem legatura!e ok!"

CRC: „Nu e tipul de om care sa piarda timpul si dak mergi cu el o sa fie bine ptr tine"

Oana:„Plm.asta e.stiu ce e bne pt mine dar stiu sa ma fac si respectata!" (mesaje SMS din 27.07.2008)

10.04.2008: «Blonda e pe drumul cel bun»

Costan Relu Cornel: a, organizez ceva repede, un lot.

Robert Negoiţă: pentru Paris?

CRC - păi da.

R: păi nu acum, vedem altă dată! Dar hai să vedem, să avem ceva, ceva ok. Nu?

CRC: îhî.

R: zic şi eu, că ar fi bine.

CRC: păi nu, mă gândeam să luăm, să luăm deci blonda e pe drumul cel bun.

R: cum?

CRC: blonda e pe drumul cel bun, păr scurt e pe drumul cel bun.

R: păi da, de-aia îţi zic, păi haide gândeşte-te la treaba asta şi hai să ne orientăm la nişte bilete în perioada aia!

CRC - mm!

R: ca să vedem.

CRC - aşa facem

R: o echipă de zece aşa!

CRC - de zece?

R: păi doi, cinci, nouă, nu ştiu! Şase, şapte, opt!

CRC - ok!

R: da?

CRC - îhî.

R: păi sigur că da.

CRC - păi da.

R: hai, orientează-te la chestia asta şi poate mişcăm ceva.

16.05.2008: «Robert are nevoie... cu finalizare»

Scarlat Dochiţa Mihaela: Da Teri!

Ion Valeriu Tămârjan: Auzi?

Dochiţa: E?

TIV: Hai că e urgent, urgent! Are nevoie de patru hostese şi sunt două şi cu tine trei!

Dochiţa: Cine are nevoie?

TIV: ROBERT!

Dochiţa: Aha! Da' fără prostii?

TIV: Mmm....

TIV: Nu! E cu hostes cu tot ce trebuie... Cu finalizare... Cu...tot ce trebuie.

01.06.2008: «Vreau să le văd în costum de baie. Arunc şi eu un ochi»

Robert Negoiţă: Zi-le la... Auzi! Pregăteşte tu fetele, te rog mult de tot.

Ion Valeriu Tămârjan: Da.

R: În costum de baie. Le văd şi eu, s-arunc şi eu un ochi.

TIV: Perfect! Perfect! Gata, gata! O.K.!

1 bruce willis jpg jpeg
1 teodora liana stanciu mita mihai georgescu 1 2 jpg jpeg
291827675 143680388282143 2329072573907553322 n jpg
anne heche 1 profimedia 0712340053 jpg
Margherita jpg
FotoJet (2) jpg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
image png
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 19 august sfantul andrei stratilat si credinciosii sai soldati 2593 la numar fresca la manastirea sucevita jpeg
Lacul Morii jpg
pensionari care au deplatit facturi 0 jpeg
medic bucuresti santajat datorie camatari dobanda 785568 jpeg
Orașul Granadilla jpg
GettyImages 1338148296 jpg