S-a sinucis în faţa a zeci de martori

Ultima actualizare:

Andrei Victor Colcer (23 de ani) a dispărut de acasă în cursul dimineţii. În urmă cu aproape o oră, băiatul a fost văzut de zeci de persoane pe faleza municipiului. Comportamentul tânărului le-a dat de bănuit martorilor, care au sunat imediat la 112.  „A început să strige că era supărat pe lume, pe mamă, pe familie. Am sunat la 112, dar când cineva s-a apropiat de el, băiatul a sărit în apă, s-a dus drept spre curent, spre mijloc“, îşi aminteşte îngrozit  Marian Vasiliu, martor la eveniment. „A dispărut sub apă, dacă se ducea printre şalupe avea de ce să se prindă, dar cred că el nu a vrut să scape”, explică martorul, ţocat de ceea ce a văzut.

„Era un şahist eminent“

Părinţii copilului au ajuns şi ei pe faleză în momentele de tensiune extremă,  când mai mulţi pompieri au sărit printre pontoanele de pe malul Dunării. Mai multe şalupe ale Ambulanţei şi ale Poliţie au apărut şi ele la faţa locului însă în cotul Tulcei, Dunărea atinge o adâncime de peste 20 de metri, iar curentul este deosebit de puternic.

„A avut ceva probleme de dimineaţa, am cerut să vină cineva să ne ajute să îl ducem la spital, la psihiatrie, însă a fugit, a plecat, l-am căutat toată ziua, am cerut Poliţiei să îl caute“, spune Laur Colcer, tatăl băiatului. „De ce nu l-au găsit Doamne la timp?! Era un băiat eminent, inteligent, un mare şahist, nu pot să cred că nu mai e“, spune tatăl, sfâşiat de durere.

image

Mama tănărului dispărut a fost la un pas de leşin şi a fost îngrijită de un echipaj al Ambulanţei chiar pe malul apei, în locul în care fiul ei s-a aruncat în apă.„Am fost solicitaţi în jurul orei, 11.45, de către tatăl victimei. Până la sosirea echipajului, tânărul agitat a dispărut“, a declarat doctorul Dumitru Vălcu, şeful Serviciului de Ambulanţă Delta Tulcea.Tănărul era cunoscut cu afecţiuni psihice.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net