Sabău: «Dinamo, un moment nefericit»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ioan şi Victor Becali l-au atacat dur pe Neluţu Sabău, războiul dintre ei fiind iscat acum mai mulţi ani, odată cu transferul lui Sepsi la Benfica.

Negocierile dintre antrenor şi Dinamo au iscat o adevărat furtună în fotbalul românesc, fraţii Becali având un rol important, deşi nu aveau nicio funcţie la niciun club în acea perioadă.

"Sabău trebuie să ţină minte că a omorât un om cu maşina înainte de Revoluţie şi a fost scăpat de Poliţia Română. Dinamo l-a scăpat atunci. Eu n-am nimic cu religia lui, dar pentru mine Sabău nu există. Când am vrut să-l aduc, după ce a plecat Andone, ne-a întors fundul. Atunci Dinamo avea echipa, avea un preşedinte ca mine care-i satisfăcea toate poftele, nu a existat să fie întârziată o plată de o zi către jucători", a declarat atunci Ioan Becali.

Mai citeşte:Arbitri sârbi la FC Timişoara - Dinamo.Sabău a fost reconfirmat la Timişoara

Neînţelegerea dintre Ioan Ovidiu Sabău şi fraţii Becali a pornit de la transferul lui Sepsi la Benfica.

"Sabău ar fi fost corect faţă de mine dacă, atunci când s-a dus să trateze cu Benfica pentru Sepsi, mi-ar fi dat un telefon să mă anunţe, mai ales că eu i-am dat jucătorul gratis. Dacă ar fi procedat aşa, ar fi rămas acelaşi Neluţu Sabău pe care îl cunoşteam. Am fost dobitoc pentru că am avut prea multă încredere în el. Oricum, eu nu am ţinut cont de asta când am spus că nu are faţă să antreneze pe Dinamo. Eu am tăria să spun, atunci când e cazul: "Ăsta e zero ca om, dar e super antrenor". Aşa am făcut şi în cazul lui Mircea Lucescu, deşi eram certat cu el, i-am recunoscut meritele. Nu e valabil şi în cazul lui Sabău", a explicat Victor Becali.

Mai citeşte:Timişoara - Dinamo în pericol de amânare din cauza vremii!O veste bună pentru Dinamo: Florin Bratu s-a întors pe teren!

După atacul dur venit din partea fraţilor Becali, Neluţu Sabău a fost la un pas de a renunţa la fotbal. "Vreau să iau o pauză, nu mai vreau să aud de fotbal. Sunt foarte supărat după tot ce s-a întâmplat, nu ştiu dacă o să mai antrenez vreodata", a spus Sabău după ce "transferul" la Dinamo a căzut.

Marian Iancu a fost cel care l-a convins pe tehnician să revină repede "în iarbă", iar acum Sabău are ocazia de a-şi exorciza demonii.

"Dinamo este un episod închis. A fost un moment nefericit din viaţa mea, din cariera mea de antrenor. Am şi eu sentimente, nu sunt din lemn, însă eu am fost crescut că trebuie să respect domeniul unde am intrat şi totdeauna le-am purtat un respect acelor oameni, indiferent de felul în care ne-am despărţit şi încă am păstrat legături bune cu cei de la Dinamo. La fel voi face şi atunci când voi pleca de la Timişoara", a declarat Sabău înaintea partidei de astăzi.

"Sabău trebuie să ţină minte că a omorât un om cu maşina înainte de Revoluţie şi a fost scăpat de Poliţia Română." Ioan Becali, fost impresar

Citeşte ce a spus Borcea la finalul meciului Dinamo - Galatasaray.

Andone vine să vadă Dinamo

Liber de contract, după „divorţul" de Al Ahli, Ioan Andone şi-a luat câteva zile de vacanţă. A venit în ţară şi este gata să poarte tratative cu oricine îl doreşte. Din România, cel mai aproape de a-i obţine semnătura este Dinamo, însă acţionarii nu i-au dat „Fălcosului" niciun telefon.

simeon stalpnicul png

Oricum, Andone va merge diseară la meciul Timişoara-Dinamo pentru a observa evoluţia elevilor lui Ţălnar. Antrenorul de 49 de ani va efecuta o vizită şi în oraşul în care a început fotbalul, Hunedoara.

Marian Iancu: «E o chestiune de timp până îi batem»

Marian Iancu e de părere că a venit timpul ca Timişoara să răpună duşmanul din "Ştefan cel Mare" şi în Liga I, după ce a reuşit să-l umilească în Cupa României, sezonul trecut, 4-1.

"Eu sper că suporterii au înţeles că trebuie să ne susţină fără să expună clubul la sancţiuni, iar jucătorii să dea totul pe teren, pentru că este vorba de un meci foarte important pentru noi", a spus Iancu, îngrijorat că derby-ul de diseară s-ar putea lăsa cu evenimente neplăcute în tribună.

simeon stalpnicul png

Finanţatorul bănăţenilor şi patronul BKP, societatea care a preluat echipa în 2004, îşi pune cenuşă în cap când i se aminteşte că Timişoara nu a bătut niciodată Dinamo în campionat: "Aşa este, însă anul trecut i-am învins în Cupă, am fost vicecampioni, adică am terminat mai sus decât ei în campionat. Am jucat în preliminariile Ligii Campionilor, pe când ei au intrat direct în Liga Europa. Nu cred că se mai poate pune problema unui complex în faţa lor, este doar o chestiune de timp până să îi învingem şi în campionat".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net