6 alimente care te scapă de migrene
Spanac. Este foarte bogat în riboflavină, participând activ în procesele metabolice, formarea anticorpilor, precum și a celulelor roșii ale sângelui.
Peşte gras. Acizii graşi omega-3 şi 6 au proprietăţi antiinflamatorii, care reduc durerile cronice de cap.
Pepene verde. De lângă faptul că este o sursă de apă, pepenele verde oferă minerale esenţiale, precum magneziu şi potasiu, pe care le pierdem când suntem deshidrataţi.
Cartofi. Cei copţi, în special, sunt foarte bogaţi în potasiu, prevenind cu succes durerile de cap şi efectele deshidratării.
Cafea. Cafeina chiar te scapă de durerile de cap. Foarte multe medicamente contra migrenelor conţin o cantitate redusă de cafeină.
Migdale. Un studiu a arătat că migdalele au un conţinut bogat în magneziu care ajută în procesul de prevenire a migrenelor.