Animalele moarte aruncate pe câmp le pun sănătatea în pericol


    Jurnalistul Mihai Ursu, împreună cu Georgel Zaharia
Jurnalistul Mihai Ursu, împreună cu Georgel Zaharia

Miros insuportabil şi o imagine ce-ţi dă fiori, la marginea oraşului Pantelimon, din judeţul Ilfov. Locuitorii sunt disperaţi că, aproape de casele lor, persoane încă neidentificate au depozitat resturi de animale, care le pun sănătatea în pericol.

Sute de oameni din Pantelimon respiră de ani buni un aer groaznic. În urmă cu o lună, unul dintre localnici a făcut o descoperire şocantă, însă autorităţile locale au rămas fără reacţie.

Patru cadavre întregi de porci fuseseră dezgropate de câinii înfometaţi, în albia unui râuleţ care trece prin apropiere. Georgel Zaharia şi vecinii lui au fost îngroziţi de peisajul dezolant.

Ca să aibă dovezi, bărbatul a făcut poze, iar apoi a semnalat situaţia la primărie şi la Garda de Mediu. Omul bănuieşte că de vină ar fi combinatele de creştere a porcinelor din zonă, care ar deversa dejecţii poluante şi chiar cadavre întregi de animale în albia râului.

Zona respectivă este acum un adevărat focar de infecţie, iar autorităţile întârzie să acţioneze. 

"Mi-e frică de boli!”, spune domnul Zaharia, care a cerut ajutorul emisiunii „Revendicarea”.

Jurnalistul Mihai Ursu face o primă oprire la proprietarii fermelor de porci. Aceştia se disculpă, cerându-i să caute răspuns în altă parte. Cazul este preluat de Garda de Mediu, care dispune imediat controale şi acţiuni de monitorizare a zonei. Toată povestea o aflaţi azi, de la ora 20.30, în cadrul emisiunii „Revendicarea” de la Prima TV.

cub gazi demirel png
cub horoscop 1 gif
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
marius buga pro tv foto facebook jpg
înșelat jpg
cladiri bucuresti jpeg
cub dinu maxer fiul png
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
frontB jpg
1 dragobete jpg jpeg
baza fotoliu (captura video) jpg
Moscheea din Malatya jpg
FotoJet (2) jpg