Beneficiile consumului de peşte - ce se întâmplă în organism dacă consumi două porţii pe săptămână
Bogat în iod, vitamina B12, acizi graşi Omega 3 şi alţi nutrienţi importanţi, peştele n-ar trebui să lipsească din dieta nimănui, întrucât este eficient pentru a ajuta funcţionarea optimă a sistemului nervs, asigură protecţie împotriva afecţiunilor cardiace şi împotriva formării trombilor ce pot determina cauza infarctului miocardic.
Ce se întâmplă în organismul tău atunci când consumi peşte, află mai jos:
Ajută la menţinerea sistemului nervosPeştele este o sursă excelentă de calciu, mgneziu, sodiu, dar şi potasiu, astfel că ajută la menţinerea sănătăţii sistemului nervos şi, mai mult de atât, are puterea de a combate stresul.
Citește continuarea articolului, aici!
Citește și:
Răsturnare de situaţie în cazul morţii lui Răzvan Ciobanu: ”Nu a murit pe 29 aprilie!”