Biciclete de fitness potrivite să le folosești în casă

#Best buys
image

├Än ultimii ani, stilul nostru de via╚Ť─â s-a schimbat foarte mult. Munca de acas─â a devenit o obi╚Önuin╚Ť─â dac─â nu total─â, m─âcar par╚Ťial─â. Iar aceast─â schimbare poate aduce ╚Öi probleme. Una dintre ele, poate cea mai important─â este legat─â de sedentarism. Trebuie s─â g─âsim solu╚Ťii pentru a face mi╚Öcare ╚Öi s─â fim aten╚Ťi s─â facem pauze pentru active pentru a evita problemele de s─ân─âtate din cauza statului ├«ndelungat la birou.

O solu╚Ťie este s─â te orientezi spre biciclete de fitness. ├Än acest articol v─â prezent─âm c├óteva modele potrivite pentru a face sport acas─â. Le-am ales pe cele care nu ocup─â foarte mult loc ╚Öi pot fi mutate u╚Öor dintr-o camer─â ├«n alta. 

Mini bicicleta fitness Energy Fit. Este potrivit─â pentru cei care stau ├«ntr-o garsonier─â, de exemplu, ╚Öi nu au prea mult loc la dispozi╚Ťie. Are dimensiuni reduse ╚Öi este ideal─â pentru antrenarea mu╚Öchilor picioarelor ╚Öi ai bra╚Ťelor. Poate fi pus─â pe podea, pentru a face exerci╚Ťii pentru picioare sau pe mas─â pentru exersarea bra╚Ťelor. Rezisten╚Ťa este reglabil─â ╚Öi are un calculatori care m─âsoar─â timpul, caloriile sau distan╚Ťa. Mai multe detalii ╚Öi o ofert─â de pre╚Ť la aceast─â mini biciclet─â pute╚Ťi afla de LA ACEST LINK

image

Bicicleta fitness pliabil─â Energy Fit A150. Are o greutatea de doar 9,5 kilograme, ├«ns─â marele avantaj este c─â se poate plia ╚Öi o pute╚Ťi depozita u╚Öor ├«ntr-un loc. Are sistem de reglarea a rezisten╚Ťei la pedalare ╚Öi se poate opta pentru un exerci╚Ťiu u╚Öor, dac─â e cazul unei recuper─âri medicale, dar ╚Öi pentru o etap─â mai dificil─â. Pedalarea se face ├«n ambele sensuri. De asemenea, are ╚Öi un calculator care m─âsoare timpul, viteza, distan╚Ťa ╚Öi num─ârul de calorii arse. Mai multe detalii despre aceast─â biciclet─â, alte oferte ╚Öi pre╚Ťuri g─âsi╚Ťi LA ACEST LINK.

image

Biciclet─â fitness spinning Orion Force C2. Este un model mai avansat dec├ót primele dou─â, pentru cei care vor s─â treac─â la un alt nivel al practic─ârii cyclingului acas─â. Se ajusteaz─â pe vertical─â ╚Öi orizontal─â, pentru un antrenament confortabil ╚Öi eficient. Are un sistem de control al rezisten╚Ťei, dar ╚Öi un ecran LCD care ofer─â ├«n timp real parametri precum timpul, distan╚Ťa, pulsul ╚Öi num─ârul de calorii arse. Mai multe detalii despre aceast─â biciclet─â ╚Öi o ofert─â de pre╚Ť g─âsi╚Ťi LA ACEST LINK.

image

Bicicleta fitness eliptic─â Orion TRAX L200. Este ideal─â pentru cei care vor s─â antreneze ├«n acela╚Öi timp ╚Öi m├óinile ╚Öi picioarele. Are 8 nivelul de rezisten╚Ť─â magnetic─â ce pot fi reglate u╚Öor ├«n timpul antrenamentului prin rotirea unui buton de tensiune. Este echipat─â cu un calculator cu ecran LCD care urm─âre╚Öte ├«n timp real toate datele antrenamentului, de la puls ╚Öi vitez─â, p├ón─â la distan╚Ť─â ╚Öi calorii. M├ónerul interior este prev─âzut cu senzori pentru puls care v─â vor ar─âta cum sta╚Ťi cu ritmul cardiac ├«n timp real. Pedalele sunt mari ╚Öi antiderapante. Mai multe detalii despre aceast─â biciclet─â ╚Öi o ofert─â de pre╚Ť g─âsi╚Ťi LA ACEST LINK

image

Mai multe modele de biciclete pentru acas─â, precum ╚Öi oferte de pre╚Ťuri pute╚Ťi afla acces├ónd ACEST LINK

image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg
trans bhutan cnn
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
pui de urs
trans bhutan cnn
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
pustnic japonez profimedie (4) jpg
card ajutor jpg
canicula bucuresti puncte de ajutor  (3) JPG