Biciclete de fitness potrivite să le folosești în casă

#Best buys
image

În ultimii ani, stilul nostru de viață s-a schimbat foarte mult. Munca de acasă a devenit o obișnuință dacă nu totală, măcar parțială. Iar această schimbare poate aduce și probleme. Una dintre ele, poate cea mai importantă este legată de sedentarism. Trebuie să găsim soluții pentru a face mișcare și să fim atenți să facem pauze pentru active pentru a evita problemele de sănătate din cauza statului îndelungat la birou.

O soluție este să te orientezi spre biciclete de fitness. În acest articol vă prezentăm câteva modele potrivite pentru a face sport acasă. Le-am ales pe cele care nu ocupă foarte mult loc și pot fi mutate ușor dintr-o cameră în alta. 

Mini bicicleta fitness Energy Fit. Este potrivită pentru cei care stau într-o garsonieră, de exemplu, și nu au prea mult loc la dispoziție. Are dimensiuni reduse și este ideală pentru antrenarea mușchilor picioarelor și ai brațelor. Poate fi pusă pe podea, pentru a face exerciții pentru picioare sau pe masă pentru exersarea brațelor. Rezistența este reglabilă și are un calculatori care măsoară timpul, caloriile sau distanța. Mai multe detalii și o ofertă de preț la această mini bicicletă puteți afla de LA ACEST LINK

image

Bicicleta fitness pliabilă Energy Fit A150. Are o greutatea de doar 9,5 kilograme, însă marele avantaj este că se poate plia și o puteți depozita ușor într-un loc. Are sistem de reglarea a rezistenței la pedalare și se poate opta pentru un exercițiu ușor, dacă e cazul unei recuperări medicale, dar și pentru o etapă mai dificilă. Pedalarea se face în ambele sensuri. De asemenea, are și un calculator care măsoare timpul, viteza, distanța și numărul de calorii arse. Mai multe detalii despre această bicicletă, alte oferte și prețuri găsiți LA ACEST LINK.

image

Bicicletă fitness spinning Orion Force C2. Este un model mai avansat decât primele două, pentru cei care vor să treacă la un alt nivel al practicării cyclingului acasă. Se ajustează pe verticală și orizontală, pentru un antrenament confortabil și eficient. Are un sistem de control al rezistenței, dar și un ecran LCD care oferă în timp real parametri precum timpul, distanța, pulsul și numărul de calorii arse. Mai multe detalii despre această bicicletă și o ofertă de preț găsiți LA ACEST LINK.

image

Bicicleta fitness eliptică Orion TRAX L200. Este ideală pentru cei care vor să antreneze în același timp și mâinile și picioarele. Are 8 nivelul de rezistență magnetică ce pot fi reglate ușor în timpul antrenamentului prin rotirea unui buton de tensiune. Este echipată cu un calculator cu ecran LCD care urmărește în timp real toate datele antrenamentului, de la puls și viteză, până la distanță și calorii. Mânerul interior este prevăzut cu senzori pentru puls care vă vor arăta cum stați cu ritmul cardiac în timp real. Pedalele sunt mari și antiderapante. Mai multe detalii despre această bicicletă și o ofertă de preț găsiți LA ACEST LINK

image

Mai multe modele de biciclete pentru acasă, precum și oferte de prețuri puteți afla accesând ACEST LINK

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net